európai sportok: betfair
amerikai: pinnaclesports.com
Sztem is a sportingbet a legjobb,de nézd meg a www.bet-at-home.com-ot is, sztem ez az oldal sem oan rossz, vagy a www.tippmax.hu,itt sokkal több fogadási lehetőség van mint a tippmix.hu-n
Melyik oldalt ajánljátok, ha a szempont a szórakozás,nem pedig ,hogy pluszban jöjjek ki?
Minél több minden lehessen fogadni, sokféle supertoto legyen..stb
én most bet365 tolom.
ami nem tetszik hogy nem tudsz kiválasztani 10 eseményt, és azokat tetszés szerint kombinálni, hanem pl kiválasztasz 5 öt , megteszed, aztán eltűnik az egész, kezdheted keresgetni megint.
ne is gyere a bet365-re... :)
Melyik oldalt ajánljátok, ha a szempont a szórakozás,nem pedig ,hogy pluszban jöjjek ki?
Minél több minden lehessen fogadni, sokféle supertoto legyen..stb
bwin sem rossz
Unibet, Bet365.
Ezt a 2 irodát én is csak ajánlani tudom (anno ezekkel nem volt problémám)
A TipszmikszPro a legjobb, a többi meg egy nagy szar.
Na jó komolyra fordítva a szót Bet365-ön a legjobb a kínálat, és szerintem itt vannak a legelfogadhatóbb oddsok is. Be, illetve kifizetéssel személy szerint eddig nem volt bajom, minden simán ment.
Nem tudtok valami jó ajánlatot valamelyik oldalon így a vébé előtt? Pl. első befizetési bónusz, stb. Unibet küldött e-mailt, de ott max 10 ezer forint a 100%-os bónusz.
Nem tudtok valami jó ajánlatot valamelyik oldalon így a vébé előtt? Pl. első befizetési bónusz, stb. Unibet küldött e-mailt, de ott max 10 ezer forint a 100%-os bónusz.