Akárki akármit mond a napi tuti a MU hazai sikere!!
Aki bukni akar, pakolhatja. Sima X2 az a meccs.
Na a netes fogadást hagyjuk inkább. Tudom, hogy ELVILEG sokkal +EV-sebb a tippmxnél a sokkal jobb oddsok, a kínálat stb szempontjából, de én azt kívánom bárcsak ne fogadtam volna soha neten. Akkor rengeteg millióm lenne még... Az ugyanis a betegeknek egy atombiztos pénzszórás. Nem túlzás, nem is olyan rég még napi 100-asával raktam a mixeket nagy téttel, amikor elgurult volt, hogy 24 órán keresztül fogadtam kolumbiai harmadosztálytól kezdve paraguayi kupáig sosem látott-halott csapatokra, de ha éppen nem volt csak röplabda, krikett vagy ehhez hasonló sportág, aminek a szabályait se ismerem, akkor arra, sőt egyszer az agrárversenyt is kipróbáltam. Ha mindezek helyett "csak" tippmixeltem volna, közel sem bukom ennyit, mert itt a lottózóban legkésőbb fél 9-kor lezárják a terminált és rengeteg szarságra nem tudtam volna fogadni, amire online viszont igen, nem beszélve arról, hogy lusta is lettem volna csak ezért kimozdulni. Remélem, hogy a törvény miatt az összes sportfogadó szájt eltűnik innen, bár már tárgytalan, hiszen az se baj, ha maradnak, mert már nem tudnám őket gazdagítani egy fillérrel sem. Tróger élet. :))
Mai kemény szelvény :) Ez bejön és minden okéééééééé
Real Sociedad - Bayer 04 Leverkusen 2
Olympiakos Piraeus FC - RSC Anderlecht 1
SL Benfica - Paris Saint-Germain FC 1x
A city honnan állt fel, le a kalappal wow
Akárki akármit mond a napi tuti a MU hazai sikere!!!
Igaz nem kell már nekik a 3 pont de a sok hazai tróger eredmény után nyerni fognak különben a szurkolók szétbombázzák a stadiont! Még a hendi H is benne van.
Ment is a 20K a Hazaira.
Akinek kell pénz pakolja keményen. :)
Vékony 1-0 lett de jött a napi tutim. :)
Szerdai tippem az Atletico Madrid H odds:2,15
Bayern München - Manchester City 2.5goal over
Real Sociedad - Bayer Leverkusen 2
nekem ez ment mára, gl mindenkinek.