Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Bajnokok ligája/Uefa kupa tippek

R1per2
Válasz redoubtable kommentjére
2012. dec. 5. 22:38

Barcelona v Benfica 1.44 4.75 6.50
Shakhtar Donetsk v Juventus 3.40 1.83 4.00

bejött mind2, most van újra 8 egységem fogadni :eek: :D

redoubtable
Válasz R1per2 kommentjére
2012. dec. 5. 22:42

bejött mind2, most van újra 9 egységem fogadni :eek: :D

szépmunka!

engem a juve megviccelt. V e nem nagyon gondoltam de végül is logikus ez is, mert így is továbbjutottak mindketten és a chelsea nem kiabálhat egy 0-0 után hogy bunda...

CantusPutnok
2012. dec. 5. 22:50

Én meg mivel kombiba tettem, nekem is csúszott egy kis apró.

Romsy
2012. dec. 5. 22:52

szépmunka!

engem a juve megviccelt. V e nem nagyon gondoltam de végül is logikus ez is, mert így is továbbjutottak mindketten és a chelsea nem kiabálhat egy 0-0 után hogy bunda...

ja, végülis ha hazai akkor meg lehet mondani hogy jóban vannak Abramoviccsal, ha döntetlen akkor meg mindenki tudta hogy az lesz :cool:

kidelpiero
Válasz mblondy kommentjére
2012. dec. 6. 3:18

Itt van az igazság!! :) 0-0 nemlesz mert rájuk szálnának bundagyanu miatt, 2-2se lesz igy marad az 1-1 és akkor kiesik a chelsea...

Ja tényleg jó nagy igazság volt... A másik: ilyenkor fogadni sztem nem szabad, mármint ha a két csapat közül legalább az egyiknek mind1 a végeredmény, teljesen megjósolhatatlan eredmények szület(het)nek.

R1per2
Válasz kidelpiero kommentjére
2012. dec. 6. 3:23

Ja tényleg jó nagy igazság volt... A másik: ilyenkor fogadni sztem nem szabad, mármint ha a két csapat közül legalább az egyiknek mind1 a végeredmény, teljesen megjósolhatatlan eredmények szület(het)nek.

Ha ennyire megjósolhatatlannak tűnik egy meccs, akkor a legnagyobb oddsot kell megtenni. Ritkán kell bejönnie, hogy pluszos legyen.
Pont mivel sokan tuti x-re tettek, felvitte a többit oddsát :)

inci21
2012. dec. 6. 9:38

Ma a Vidit pakolni 4.6-ért! Nagyon megéri!

kidelpiero
2012. dec. 6. 10:36

Ha ennyire megjósolhatatlannak tűnik egy meccs, akkor a legnagyobb oddsot kell megtenni. Ritkán kell bejönnie, hogy pluszos legyen.
Pont mivel sokan tuti x-re tettek, felvitte a többit oddsát :)

Végülis nem rossz gondolkodás :). Mondjuk én hobbi sportfogadó vagyok, így olyanra szeretek fogadni, ahol "szakmai indokokkal" tudom magyarázni, így amikor bejön én vagyok a kiskirály :D :D.

naggeri
2012. dec. 6. 11:13

bejött mind2, most van újra 8 egységem fogadni :eek: :D

és vazze bejött neki!! :D
grat!
ráadásul kötésben! :D
mondjuk ez se volt kutyafasza! :D
ezeket csak ugy hivom hogy a "csibész" szelvény!

buktar
Válasz naggeri kommentjére
2012. dec. 6. 12:30

A Chelsea elleni győzelem szebb volt, de így legalább nem érheti vád a csapatokat.
Nem jött "a tuti".

Élő ügyfélszolgálat