Dortmund meccsen régóta agyalok egy nagyobb összeget illetően.
Ez a 4 már beleszámolt fogadott mérkőzés a következő két napra. Leginkább a United meccset várom, hogy kenik el C Ronáldóék száját. :rolleyes:
Megkezdődik a bundák ligájának a tavaszi fordulója. Szerintem ezt rakom majd ZRT-nél.
Celtic - Juve H
Valencia - Paris SG D vagy V
Real Madrid - Manchester Utd. 0-1 V
Sahtar Doneck - Dortmund V
Az én tippjeim:"A Celtic-Juve-t utólag sima D-be húznám de hátha :)
Celtic-Juve (1-0) D
Valencia-PSG 2,5g: ke,több V
Real M.-Man.Utd. (0-1) D
Saht.Doneck-Dortmund D
Megkezdődik a bundák ligájának a tavaszi fordulója. Szerintem ezt rakom majd ZRT-nél.
Celtic - Juve H
Valencia - Paris SG D vagy V
Real Madrid - Manchester Utd. 0-1 V
Sahtar Doneck - Dortmund V
szerintem meg mind elmegy ;)
Celtic-Juventus Vendég
Barca ellen csak felszívta magát a celtic csak azért is egyszeri kifutott eredmény volt, Juventus egy más tészta lesz főleg hogy újra itt vannak és alkotni is akarnak, nagyon neki fognak esni a celticnek idegenben is. A juventus mindig képes nagy erőbedobásokra ha éppen az szűkséges és kényszerben vannak, de itt már csak azért meg fogják mutatni hogy kell velük számolni mivel sokan esélyesnek tartják ezt a gárdát az idei kiírásban, celtic meg a szokásos rakkolos angol focit fogja hozni ami kérdés hogy sikerre vihető-e egy kreatív játékot képviselő Juventus ellen.
Real - MU döntetlen vagy vendég
Nem tartom esélyesnek a realt mert szedet vedett mentálisan nulla társaságról van szó ahol már sehol sincs fegyelem, se pályán se öltözőben és az hogy a spanyol bajnokságban 4-0-ra verik a csapatokat ahol mindenki anyagi gondokkal küzd és az első hármat leszámítva szakadékni különbségek vannak ez ellenben az angol bajnokság az ahol még a kieső jelölt ellen sem lehet biztosra menni, így az MU szerintem sokkal felkészültebb és többet probált brígád akiknek simán kell venniük ezt az akadályt.
Valencia - PSG egyértelmű vendég
Valencia az egy tipikus se veled se nélküled csapat, egyszer tudnak játszani majd egyszer 3. osztályú amatör szinten játszanak. A franciák most teljesen megújulóban vannak és a keret sem gyenge, érdekes meccsnek ígérkezik de szerintem a Franciák jutnak majd tovább is ebből a párharcból.
Doneck - Dortmund egyértelmű hazai, de benne van egy vaskos nagy X is.
Hát ez nagy talány számomra mivel mindkét csapat erős a maga nemében és nem gyenge kerettel rendelkeznek, azt mondom talán ez lesz a nagy egyik legküzdelmesebb és legrakkolosabb meccse mind közül.
Celtic-Juventus Vendég, barca ellen csak felszívta magát a celtic csak azért is egyszeri kifutott eredmény volt, Juventus egy más tészta lesz főleg hogy újra itt vannak és alkotni is akarnak, nagyon neki fognak esni a celticnek idegenben is.
A Valencia-PSG-vel észnél kell lenni, mert a 3.00-s vendég odds, és a 3.2-es x is arra enged következtetni,hogy egy méretes bukicsapda van készülőben. Párszor levezettem már magamban, és még mindig nehezen rakom össze,hogyan kéne akár csak ezen az meccsen is favoriálzni a Valenciát, mert sem játékerőben, sem játékosállomány alapján nem gondolnám,hogy túl sok beleszólásuk lehet a párharcba.
Celtic-Juventus meccsen igazából könnyed vendég győzelem a legreálisabb. Harcos és szimpatikus csapat a Celtic, tény,hogy nagyon jól ölik a focit ha kell, de szerintem akkora a szakadék a két csapat között,hogy nem igazán lehet kérdés. Nem beszélve arról,hogy a Juventus biztosan 200%-on fog pörögni az elmúlt hetek talán picit szürkébb ( ugyanakkor elképesztően balszerencsés és játékvezetői hibák tömkelegével megspékelt) időszak után.
A Shaktar-Dortmund pedig közel sem olyan sima Dortmund továbbjutás mint azt sokan, akik esetleg ősszel láttak 1-2 Dortmund meccset gondolnák. Nem vitatom a németek képességeit, mert egy nagyon dinamikus és szép, hatékony focit játszó csapat lettek sunyiban, de a Shaktart egy pillanatig nem szabad leírni nagyon szervezett csapatot raktak össze oroszföldön, szerintem 50-50 körüli is lehet a párharc,ha a Dortmund nem tudja legjobbját nyújtani mindkét meccsen(illetve ha a Shaktar játék elmarad attól amit az eddigiek alapján várhatunk tőlük).
Nah eddig az első két meccs bejött nagy kár hogy nem tip mixelek de hát nem is nagyon szeretem :)
Forza Juve!