fejes1988 sportfogadó topicja
Na szóval a hétvégére a következőket mondom:
Palermo-Roma kétesélyes fogadás: 1X A Róma formán kívül játszott az első fordulóban, Palermóba amúgyse egy leányálom utazni, főleg Totti nélkül
Tottenham-Aston Villa over 2.5 Évek óta sok gólos mérkőzéseket játszik a két csapat, valószínűleg most is ilyen lesz
Dortmund-Schalke over 2.5 Úgyszintén....
Ez a 3 egyelőre egy csokorban, a többit majd látjuk..
Többiek?? ;)
Kicsit korai még, messze vana hétvége.... majd péntek este vagy szombat délben kitalálom... Addigra sokkal több infó van...
nekem igazából tökmind1, de miért nem csináltok egy nagy sportfogadós topicot inkább?
király , még 1 topic
nekem is az a bajom ezekkel a tipekkel hogy nagyon korán van még
addig lesérülhet bárki, bármilyen esemény történhet, ezeket beleszoktam kalkulálni mielött megteszem a tippet
Azért a Roma bárhol képes nyerni, még Totti nélkül is.
A dánokból viszont ki nem néztem volna, hogy nyernek Portugáliában!
épp ebben a pillanatban nézem az Eurosporton a végjátékot, és 1-1 után azt hittem, rúgnak egy gólt a dánok és nyernek...ehelyett 1 perc múlva tizi a luzitánoknak, és 2-1.. WTF? :D mindez a 90.percben..és jött a hosszabbítás..LOL
király , még 1 topic
nekem is az a bajom ezekkel a tipekkel hogy nagyon korán van még
addig lesérülhet bárki, bármilyen esemény történhet, ezeket beleszoktam kalkulálni mielött megteszem a tippet
épp ebben a pillanatban nézem az Eurosporton a végjátékot, és 1-1 után azt hittem, rúgnak egy gólt a dánok és nyernek...ehelyett 1 perc múlva tizi a luzitánoknak, és 2-1.. WTF? :D mindez a 90.percben..és jött a hosszabbítás..LOL
Ez komoly lehetett! Szerintem mi is erre gyúrtunk.
Hétvégi nyomulás: 1.
Tottenham- A.Villa over 2.5
Inter-Catania 1
2.
Köln-Bayern 2
Blackburn-Arsenal over 2.5
Holnap is rakok vmit valószínű, spanyol,olasz, majd beszámolok arról is. Mára ennyi