Help!!!
Sziasztok! Nem tudom, ki szokott közületek fogadni bwinen, főleg azok segítségét szeretném kérni. Most próbálnék beutalni pénzt, de egész egyszerűen nem engedi. Hiába jó minden, megpróbáltam több kártyával is, mindannyiszor azt írja ki, hogy:
A biztonsági beállítások miatt befizetését sajnos nem tudtuk jóváírni. Kérjük válasszon egy másik befizetési módot!
Na most ezután az egyik haverom tett fel a saját számlájára, neki sikerült, mondtam neki akkor légyszi tegyél nekem is, mert biztos az én kártyámmal van hiba. Neki sem sikerült, hibaüzenetet írt neki.
Teljesen tanácstalan vagyok, fogalmam sincs, miért nem műküdik. :(
Tudja valaki, mi lehet a gond?
Köszi!
szerintem a legegyszerubb ha irsz egy levelet a supportnak, ok tudnak majd segiteni, de tudtommal vannak olyan bankok es kartyatipusok amik kifejezetten tiltjak a szerencsejatek befizetest, ennek is erdemes lenne utana nezned, hogy a bankod hogy all hozza az ilyesmihez.
Sziasztok.
Bwinen fogadnék pár meccsre. A Fogadószelvényen lehet választani egyszeri, kombi fogadás vagy system. Systemnél lehet választani mondjuk hogy System 2/6 (15 fogadás) vagy System 3/6 (20 fogadás) System 4/6 (15 fogadás) ezeket nem nagyon értem, mondjuk itt lehet a legnagyobb nyereséget elérni
" A System 2/6 típusú összetett fogadásnál hat tippet játszhat meg, amelyekből tizenöt 2-es kombinált fogadást képezünk."-Tehát akkor nemcsak azt a 6 meccset nézik amit megraktam.
Valaki légyszi segítsen nem vagyok annyira otthon sportfogadásban.
a system olyan, mintha a 6 meccsre vonatkozó tippedből minden elképzelhető 2-es kombót megraknál, csak nem kell annyi szelvényt kitölteni.
(6*5)/2 = 15 szelvény helyett csak 1
a system olyan, mintha a 6 meccsre vonatkozó tippedből minden elképzelhető 2-es kombót megraknál, csak nem kell annyi szelvényt kitölteni.
(6*5)/2 = 15 szelvény helyett csak 1