Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Hétvégi tippek március 15-16

Zoleee
2008. márc. 12. 15:10

Hétvégi tippek március 15-16

Egyenlőre csak a bundesliga tippjeim állítottam össze. Így útólag egy kicsit azt mondom túl tutira vettem a Schalkét :-( De most megy nekik a szekér kicsit tartok a döntetlentől, de szerintem azért esélyesebb a Schalke győzelme. Az év két meglepetés csapata a Karlsruhe és a Frankfurt kiegyeznek egy döntetlenben, ez elég tutinak tűnik. A Rostock egy kicsit kipiheni magát mert egy pár pontal meglépett a kieső zónátol, a legesélyesebb az x, de a hertha is nyerhet...
A dortmund rendszerint veri a Hamburgot, de ezévben a Hamburg erősen muzsikál ezért x. Nagy meglepetésre számítok a Leverkusen - Nürnberg összecsapáson. A kiesés ellen harcoló Nürnberg egyre jobb formában van új edző, a sérültek visszatértek, már csak az eredmény hiányzik... A Leverkusen pedig rendszerint akkor bukik amikor léphetne egyet előre. Nekik ez évben mindig becsúszik egy ilyen. Az edzőjük Skibbe taktikailag nagyon jó, viszont motiváció terén tanulhatna egy és mást mondjuk Klinsmanntól. Pontosan ezért most is pontokat fognak szalasztani....

CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. márc. 12. 18:28

Zoleee! Egy kérdésem lenne :)
Hogy vezeteted a eredményeid?Van vmi jó tipped?
Mert én excelbe írom,de elég furi..:(

plusevHUN
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. márc. 12. 20:41

Jól értem, hogy 4 valamint 8 dollár/euró felrakásával annyit nyerhetsz amennyi az "auszlanszung" mezőben van (egyiknél 900:))?

Ez a "rendszer" éri meg jobban, vagy, ha megteszed kötésben a 4-5 favorit csapatot( pl. PL-ben Arsenal, ManU, Chelsea, Liverpool) minden hétvégén? Esetleg minden egyenes kieséses BL meccsen 2.5 gól alá tenni a meccseket?

Ui. Én nem szoktam sportfogadni és még némeül sem tudok, csak egy kicsit kiváncsi vagyok a sportfogadás rejtelmeire :)

Zoleee
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. márc. 20. 9:34

Elnézést valahogy elkerülte a figyelmemet a hozzászólásotok...

A fogadásaim az oldalon, bármeddig visszatudom nézni. Bizonyos időközönként (kb 2-3 hónap) összeszámolom hogy zártam. Ezt pedig természetesen Excel tabellában tárolom :-)

Mi érdemesebb? Jó kérdés. Van egy egész jó hasonlat rá a pókerből cash game vs verseny póker. Lehet a tutira menni vagy egyszer-kétszer bejön... :-) Én próbálok, mindig rakni egy szelvényt ami "tuti" és azzal fedezni a többi kockázatos fogadást. A következő időben, így lesz ez pókerben is :-) A cash game fedezi majd az MTT próbálkozásaimat :-)

Zoleee
Válasz plusevHUN kommentjére
2008. márc. 20. 9:36

Jól értem, hogy 4 valamint 8 dollár/euró felrakásával annyit nyerhetsz amennyi az "auszlanszung" mezőben van (egyiknél 900:))?

Az a maximum összeg amit nyerhetek, ha kombinálva van, akkor persze lehet jóval kevesebb is. A nyert valós összeg majd az utolsó Gewinn oszlopban fog megjeleni :-)

CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. márc. 20. 9:41

Elnézést valahogy elkerülte a figyelmemet a hozzászólásotok...

A fogadásaim az oldalon, bármeddig visszatudom nézni. Bizonyos időközönként (kb 2-3 hónap) összeszámolom hogy zártam. Ezt pedig természetesen Excel tabellában tárolom :-)

Azóta már az egyik sportfogadásos oldalon kaptam egy nagyon hasznos kis excell táblát :)
Jobb mint a pókerhez a PT :D:D

Élő ügyfélszolgálat