Ma lemaradtam róla, most értem haza :(
neked sok szerencsét!
ps: a Barca meccs elég totó-gyilkos volt :D
Ma lemaradtam róla, most értem haza :(
neked sok szerencsét!
ps: a Barca meccs elég totó-gyilkos volt :D
nekem a mai mixen inkább az a kérdés be jött-e valami egyáltalán.. :/
ja! Gyűlölöm a barcát! De nem érdekel hogy elvitte a mixet! Örülök neki hogy kikaptak! HALA MADRID!
Sikerült egy ilyet alkotni:
Genk- Valencia X
Ajax- Lyon X
Basel
B. München
4$--> 64.18 $ :) :P
(4/3-ba ment, de mind jött :D)
Sikerült egy ilyet alkotni:
Genk- Valencia X
Ajax- Lyon X
Basel
B. München
4$--> 64.18 $ :) :P
(4/3-ba ment, de mind jött :D)
nekem a mai mixen inkább az a kérdés be jött-e valami egyáltalán.. :/
Rettenetes eredmények születtek ma. 18 szelót adtam 10-12 elment. Meg se merem nézni. Az inter kikap otthon? A visszavágón meg tuti vernek egy 4 est. City X el a napolival. 1 meccsen volt 2.5 golnál több. Felettébb érdekes. A madrid mindenkinek ver 6 ot -8 at most meg alig tudnak lőni egy gólt. Vicces volt ez a mai nap. Tegnap nullán voltam azzal is hogy a barca elvitt pár K ft ot. De ez a mai nap ez szopó. A befektetett pénz fele legalább ugrott.
ja! Gyűlölöm a barcát! De nem érdekel hogy elvitte a mixet! Örülök neki hogy kikaptak! HALA MADRID!
a barca mostanában olyan mint Schumi volt az F1-ben, jók meg minden de már kicsit unalmasak.
Nem kapott ki a Barca... Nem szurkolok nekik (csak ha a Real, Bayern, vagy Chelsea ellen játszanak :D), de a legszebb játékot ők játsszák. Unalmasnak nevezni enyhe túlzás...
Barcelona utolsó 25 meccséből "csak" 13-at nyert meg, a Real Madrid 25-ből 19-et! Tényleg unalmas.
Heja BVB! Forza Inter! :D