hát a másodpercenkénti oldalletöltésért tuti kiosztanék egy IP-bant :D (amúgy se sok értelme van szerintem, 5-10 percenként simán jó)
Köszi a választ!
Én is úgy gondoltam, hogy kicsivel nagyobb random időközönként szedne le a progi 1-1 táblázatot, és még így is több százat vizsgálna meg naponta. Viszont még mindig kérdéses, hogy ezt valamilyen eszközzel kiszűrik-e és büntetnek-e érte.
Egyébként, mint póker pró, érdekelne a véleményed a várható sikerességről/sikertelenségről egy kis indoklással.
Szerintem fölösleges ilyennel variálni. Inkább próbálkozz betfairen a fogadással, mivel ott te adod meg az oddsot. Ugye ott nem az iroda ellen fogadsz hanem másik fogadó ellen.
Érdekes, jó volt elolvasni ezeket a bejegyzéseket
Az "ázsiai hendikep" mit jelent?
Köszi a választ!
Én is úgy gondoltam, hogy kicsivel nagyobb random időközönként szedne le a progi 1-1 táblázatot, és még így is több százat vizsgálna meg naponta. Viszont még mindig kérdéses, hogy ezt valamilyen eszközzel kiszűrik-e és büntetnek-e érte.
Egyébként, mint póker pró, érdekelne a véleményed a várható sikerességről/sikertelenségről egy kis indoklással.
Nos, akkor felvázolom a dolgot újra, egy leegyszerűsített példával megtámogatva.
Érdekes, jó volt elolvasni ezeket a bejegyzéseket
Az "ázsiai hendikep" mit jelent?
Amit szeretnél azt arbitrázsnak hívják vagy ahogy a sportfogadók mondják surebet.
Lehet, hogy fogalmi zavaraim vannak, de arbitrázs fogadásnak eddig azt gondoltam, mikor valaki két teremben is fogad ugyanannak a meccsnek két különböző kimenetelére, amivel biztos haszonra tesz szert.
Én pedig egészen más dolgot szeretnék. Egy meccsnek csak egy végeredményére szavazok, mégpedig egy irodánál és kis téttel, mert sokszor veszíteni is fogok.
Azt akarom csinálni, hogy valamilyen statisztikai módszerrel kiátlagolom egy bizonyos meccsvégeredményre adott oddsokat, amiből meg lehet becsülni a valós valós nyerési esélyeket, ami pedig meghatároz egy küszöboddst, amitől ha nagyobbat találok, akkor fogadok rá.
Pl egy meccsen az egyik csapat győzelmére az oddsok átlaga 1.25, ebből arra következtetek, hogy a valós odds 1.3 körül lehet, ennyit fizetnének az irodák, ha nullszaldóra akarnának kijönni a meccs után. Ha találok az elérhető 15 fogadóiroda közül egyet, ami 1.32-t fizet, ott fogadok.
A küszöb megbecslése fontos, nem csak a legjobb oddsokat keresem 1-1 meccsnél, azt is vizsgálom, hogy elég jók lehetnek-e.
gyakorlatilag ugyanaz mintha arbitrázst keresnél, csak nem teljes eseménytérre fogadsz, hanem csak 1 részére.