Mai tuti sztem
Atletico Madrid v Real Madrid
(Both Teams to Score) 1,66
:)
3/3 :)
Bundesliga előző fordulójában nem volt döntetlen. Illetve a soros forduló eddig lejátszott meccsei között sem. Szerintem elég kicsi az esély rá, hogy a holnapi két meccs közül legalább egy ne remivel végződjön.
Személy szerint a "Mainz - Frankfurt" és "Schalke - Hamburg" meccseket is raktam külön külön. Ha csak az egyik jön, már pozitív a mérleg!
Sok sikert!
Felém 1 "kiló" az 100K, 10 kiló kifejezést már nem használjuk, mert ugye 10X100K az már egy "gurtli" (millió). Ismerek olyanokat akik a "gurtlira" mondják, hogy "kiló". Feléd mit jelent? Mert ha ezek közül lenne valamelyik, akkor elég bátor tétek lennének. :D
gondolod rá se mennek a győzelemre? inkább a döntetlen?
Egy kilométer hány méter? Egy kilogramm hány gramm?
Szerintem hozza mindkét csapat a játékát. Legalábbis megpróbálja azt játszani. A BM megmutatta, hogy mi kell a Barcelona ellen. Azt fogja csinálni valószínűleg most is. Persze a védelem előtérben lesz.
Dortmundnál inkább jobban elképzelem, hogy a kontrákra épít.
Nem hiszem, hogy olasz védekező fociba kezdene bármelyik.
Nem véletlenül adnak ilyen csábító oddsot. Nem annyira tuti az. Mindkét német csapatnak a továbbjutás a célja. Persze az is benne van a pakliba, hogy első tíz percben rúgnak egy gólt és kedvetlen spanyolokkal játszanak még 80-at. De 2:0-ás Madrid vagy Barcelona vezetésnél se fognak mindenáron támadni a német csapatok, csak azért, hogy megnyerjék a meccset. Tudják ők, hogy elég egyetlen egy gól idegenben.
Bayern-nek szerintem több esélye van agyőzelemre, mert az ő játékukban benne van a gól. Alaptaktikájuk sem az, hogy 16-osnál várnak egy kontra lehetőségre. És bírják is 90-en percen keresztül csinálni azt, amit láthattunk kedden.
Nem véletlenül adnak ilyen csábító oddsot. Nem annyira tuti az. Mindkét német csapatnak a továbbjutás a célja. Persze az is benne van a pakliba, hogy első tíz percben rúgnak egy gólt és kedvetlen spanyolokkal játszanak még 80-at. De 2:0-ás Madrid vagy Barcelona vezetésnél se fognak mindenáron támadni a német csapatok, csak azért, hogy megnyerjék a meccset. Tudják ők, hogy elég egyetlen egy gól idegenben.
Bayern-nek szerintem több esélye van agyőzelemre, mert az ő játékukban benne van a gól. Alaptaktikájuk sem az, hogy 16-osnál várnak egy kontra lehetőségre. És bírják is 90-en percen keresztül csinálni azt, amit láthattunk kedden.
Az biztos, hogy a lehető legerősebb kerettel állnak fel. És az is, hogy a BL a legfontosabb. Épp ezért mondom, hogy a döntőbejutás fontosabb, mint az, hogy mindenáron győzzenek.
Most jutott eszembe, hogy mi lenne akkor, ha Bayern nem menne el Barcelonába? Elvileg 3:0-val nyer a Barca akkor. De az még mindig elég a Münchennek. :)
Az biztos, hogy a lehető legerősebb kerettel állnak fel. És az is, hogy a BL a legfontosabb. Épp ezért mondom, hogy a döntőbejutás fontosabb, mint az, hogy mindenáron győzzenek.
Most jutott eszembe, hogy mi lenne akkor, ha Bayern nem menne el Barcelonába? Elvileg 3:0-val nyer a Barca akkor. De az még mindig elég a Münchennek. :)
ha tudnám, hogy nem mennek el, akkor hitelből megraknám a barcát, hogy nyer 3:0-ra kb 10 millióval :D