Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Osszuk meg egymással tippjeinket!

Slynzor
Válasz szarospatko kommentjére
2013. dec. 14. 19:14

Óriás tipp szerintem is, megprörgettem 15K val
de holnap a MU is nyer!!!

Nem bízom benne. Sokan Moyes nyakába varrják a szar szereplést, van is benne igazság. DE mióta Carrick sérült, meg lehet nézni, mennyivel szarabb a MU. Ezen kívül RVP sem közelíti meg tavalyi önmagát (plusz meg is sérült megint), pedig tavaly ők ketten vitték a szekeret. Rooney nagyot javult, viszont egyedül kevés.

redoubtable
Válasz AlcoholPro kommentjére
2013. dec. 14. 19:21

Jobb ha nem tudod. De ha tényleg elgééé vagy, akkor az esti tippjeid közül párat megjátszok 200 forintért, hátha nyerek 1-2 sörbuyint. Mondjuk ez nem túl valószínű, és így elintézem a te szelvényedet is, sorry!

ne tedd meg kélek! Eddig aminek vége van 4/3 jött. Köztük a napi legnagyobb odssom is egy 4.85 ös. ne szard el please, had legyek még nagyobb ELGÉ!

szarospatko
Válasz redoubtable kommentjére
2013. dec. 14. 19:23

ne tedd meg kélek! Eddig aminek vége van 4/3 jött. Köztük a napi legnagyobb odssom is egy 4.85 ös. ne szard el please, had legyek még nagyobb ELGÉ!

mi kell még?

redoubtable
Válasz szarospatko kommentjére
2013. dec. 14. 19:26

mi kell még?

kitettem napközben. Amiknek még nincs vége azok kellenek.

AlcoholPro
2013. dec. 14. 19:28

Te tényleg hihetetlen ELGÉÉÉÉÉ vagy! Most gyüttem vissza a kútról, és nem engedte feladni, mert meghaladta a 400K nyereményt. Lehúztam róla 2 meccset, de még úgy is sok volt, így inkább hagytam az egészet és nem játszottam. Természetesen ezek után tuti bejön az összes, hogy hülyét kapjak. Így viszont megmentettem a te szelvényedet és kaszálni fogsz! Cserébe kérek majd pár %-ot a nyereményedből Mr.Elgééé.

redoubtable
2013. dec. 14. 20:05

Te tényleg hihetetlen ELGÉÉÉÉÉ vagy! Most gyüttem vissza a kútról, és nem engedte feladni, mert meghaladta a 400K nyereményt. Lehúztam róla 2 meccset, de még úgy is sok volt, így inkább hagytam az egészet és nem játszottam. Természetesen ezek után tuti bejön az összes, hogy hülyét kapjak. Így viszont megmentettem a te szelvényedet és kaszálni fogsz! Cserébe kérek majd pár %-ot a nyereményedből Mr.Elgééé.

köszi! Rendes tőled! nem kapsz semmit, csak kiírom holnap is, hogy mit teszek. Idő közben már 5 ből 4 jött, nyert a sopron az alba ellen.

AlcoholPro
2013. dec. 14. 20:14

Na ha nem kapok semmit, akkor bánatomban megindalok és megkezdem a szokásos szombat esti alkoholizálást! Hogy miből azt még nem tudom, de nem tartok attól, hogy józanul fogok hazatévedni! Sok sikert az elgéééknek!

redoubtable
2013. dec. 14. 20:22

idő közben 6 ból 5. nagyon sima hulll city D lejött.

iKeksz
2013. dec. 14. 21:13

idő közben 6 ból 5. nagyon sima hulll city D lejött.

mennyit hoz, ha jön?

redoubtable
Válasz iKeksz kommentjére
2013. dec. 14. 21:38

mennyit hoz, ha jön?

Eddig olyan 30K a plusz, de ha a reims letudna X el ni, akkor lenne kb 100K a plusz. 1-0 a 83. percben.

Élő ügyfélszolgálat