sziasztok fiuk.
itt van sztem 2 elégé jó fogadás:
AUS OPEN:
Mayer vs. Janowicz: Mayer nyer
Jano nagyon gyenge volt, már 2szer ki kellett volna esnie. sértült és még is játszik. mayer megverte elégé biztosan youzhni-t. olyan helyen fogadjatok aki kifizet feládás után is.
Pennetta vs. Barthel: Pennetta nyer
barthal csak nagyon szerencsésen juttott tovább, nem birja a meleget és egyébként is rossz formában van. pennetta tapasztalt és nagyon jól játszott eddig (alig volt breaklabda ellene). barthel álitólag kicsit sérült.
Robredo vs. Gasquet: Robredo nyer
alapbol azt mondom hogy robredo erösebb 5 szettes matchen. gasquet a verseny elött azt mondta hogy nem tudott jól felkészülni a versenyre és nem érzi a magabiztosságot itt nagy tettekre. ugyanugy látom mint a mayer matchet.
NBA:
Dallas Mavericks vs. LA Clippers:
Chris Paul hiányzik és az oddszok azért ilyen magasok a dallasra mert túl vannak értékelve clippers gyözelmei. Dallas +5 itt egy jó fogadás!
069 Milano - Laboral Kutxa V 2.42
093 Iserlohn - Krefeld V 2.23
104 Dordrecht - Excelsior H 1.76
Eredő odds:9.605948
sziasztok fiuk.
AUS OPEN:
Jano nagyon gyenge volt, már 2szer ki kellett volna esnie. sértült és még is játszik. mayer megverte elégé biztosan youzhni-t. olyan helyen fogadjatok aki kifizet feládás után is.
barthal csak nagyon szerencsésen juttott tovább, nem birja a meleget és egyébként is rossz formában van. pennetta tapasztalt és nagyon jól játszott eddig (alig volt breaklabda ellene). barthel álitólag kicsit sérült.
alapbol azt mondom hogy robredo erösebb 5 szettes matchen. gasquet a verseny elött azt mondta hogy nem tudott jól felkészülni a versenyre és nem érzi a magabiztosságot itt nagy tettekre. ugyanugy látom mint a mayer matchet.
NBA:
Chris Paul hiányzik és az oddszok azért ilyen magasok a dallasra mert túl vannak értékelve clippers gyözelmei. Dallas +5 itt egy jó fogadás!
sziasztok fiuk.
AUS OPEN:
NBA:
161 U21Portugália - U21Macedónia H 1,15
202 Németország - Chile H 1,40
219 Portugália - Kamerun H 1,30
Odds: 2,093
037 Fenerbahce Ülker - Unicaja Malaga H 1.33
043 M. van Gerwen - W. Newton H 1.24
044 R. van Barneveld - R. Thornton H 1.85
051 AZ Alkmaar - Anzsi Mahacskala H 1.65
057 Arsenal Sarandí - Penarol (URU) H 1.80
Eredő odds: 9,061
008 Nitra 2,00
048 Salzburg 2,00
052 Sevilla 1,54
053 Juventus 1,37
056 Benfica 2,7
ODDS: 22,7
Bud, hol nézed ezeket a fogadásokat? Úgy értem mi az a számozás?
Bud, hol nézed ezeket a fogadásokat? Úgy értem mi az a számozás?
Sonderjysk - FC Köbenhavn V 1,90