Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Osszuk meg egymással tippjeinket!

Netrol
Válasz Zoleee kommentjére
2014. dec. 15. 9:16

Szép szelvény! Mondhatjuk, hogy bevállaltad a meglepetéseket! Grat a nyereményhez, előbb jött a Jézuska! :)

Wasserstein
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2014. dec. 15. 10:19

Tegnapi 1 hibás szelvény, de így sincs ok panaszra 264e ret hozott 1 hibával is :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Maximális tisztelet! A Villarreal-t sosem mertem volna megtenni.
Nekem 4ből 3 el is ment :D

REZSO PRO 2
Válasz Wasserstein kommentjére
2014. dec. 15. 14:41

Íme a mai nagy oddsos tippjeim ;)

Elvileg a [TABLE]
[TR]
[TD="class: tname-home logo-enable"]Magyarország
[/TD]
[TD="class: current-result"]-
[/TD]
[TD="class: tname-away logo-enable"]Dánia is elég biztos Vendégnek tűnik esik is az odds rendesen.
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

WINAMAXDONK
2014. dec. 15. 20:11

Nagyon kell 1kért a Trento -Sassari kosár 2,5 ért 11-14 hatodik perc , ja a Trentora raktam.

WINAMAXDONK
2014. dec. 15. 21:14

hahahahaha Harmadik negyed 26-2 Istenem micsoda oktatófilm . Hatharom.comra szerintem tippsternek jó lennék. Nem akarok arcoskodni de szerintem ezzel a tippel felhívtam magamra a figyelmet.

Wasserstein
2014. dec. 15. 21:24

Tegnapi 1 hibás szelvény, de így sincs ok panaszra 264e ret hozott 1 hibával is :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Mondjuk azt nem értem, h minek raksz meg ekkora szelvényt, ha csak 400k-ig fizetnek ki?

Mac Hine
2014. dec. 15. 21:29

Kár hogy ez a szelvény fent van több oldalon is. De ha tényleg a tied akkor Grat!

REZSO PRO 2
Válasz Mac Hine kommentjére
2014. dec. 15. 22:18

Kár hogy ez a szelvény fent van több oldalon is. De ha tényleg a tied akkor Grat!

Az óriás vicc mert csak én tudok kifizetési bizonylatot mutatni az biztos :) ha valaki az ellenkezőét próbálja bizonygatni az hazudik.
Szól ha valaki bizonygatja mert akkor majd mellékelem a zrt-s papirt.
Érdekelne melyik oldalon van mert leoltom őket

REZSO PRO 2
2014. dec. 15. 22:22

REZSO PRO 2
2014. dec. 21. 7:59

Vasárnapi támadás ismét a nagy pénzért :D

Élő ügyfélszolgálat