Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > RezsoPro Sportfogadás 2015

kritttt1888
Válasz REZSO PRO 2 kommentjére
2014. dec. 28. 12:05

Nagyon ígéretesnek tűnik. Sokan verik most a falba a fejüket, hogy nem nekik jutott eszébe ez a remek 5\3-as és 4\3-as taktika.

Admin
Válasz kritttt1888 kommentjére
2014. dec. 28. 14:03

Nagyon ígéretesnek tűnik. Sokan verik most a falba a fejüket, hogy nem nekik jutott eszébe ez a remek 5\3-as és 4\3-as taktika.

Nem írtuk egy szóval sem hogy ígéretes. Elsősorban azért írtuk, mert a fogadók 95% nem méri fel reálisan a képességeit. Egy gyakornok programban pedig kiderül, valójában olyan jó-e ;)

Továbbá szerettük volna felhívni a figyelmet eme lehetőségekre és a partneroldalunkra, hiszen az utóbbi években Magyarország első számú sportfogadó közösségévé nőtte ki magát.

u.i: A hatharom.com gyakornoki programjában nem lehet kötésben ajánlani fogadásokat. Egy komoly fogadó csak nagyon elvétve tesz kötésbe valamit.

TitusPullo
Válasz Admin kommentjére
2014. dec. 28. 15:10

Junior tippmester: nyilvános tippeket adhat, amelyek a többi junior tippmester tippjeivel egy csomagban lesznek elérhetők, azaz feliratkozni rájuk csak csoportosan lehet.
Kvalifikációs feltétel: Junior tippmester az lehet, aki 200 tipp alapján legalább 5 százalékos ROI-val rendelkezik.
Díjazás [EUR]: ( ROI x tippek száma ) / 2

E szerint 5% ROI-val 200 db tippnél 500€-t lehet keresni?

kritttt1888
2014. dec. 28. 16:27

Nem rád reagáltam admin hanem Rezsóra elnézést ha félreérthető voltam.

Admin
Válasz TitusPullo kommentjére
2014. dec. 28. 16:44

Junior tippmester: nyilvános tippeket adhat, amelyek a többi junior tippmester tippjeivel egy csomagban lesznek elérhetők, azaz feliratkozni rájuk csak csoportosan lehet.
Kvalifikációs feltétel: Junior tippmester az lehet, aki 200 tipp alapján legalább 5 százalékos ROI-val rendelkezik.
Díjazás [EUR]: ( ROI x tippek száma ) / 2

E szerint 5% ROI-val 200 db tippnél 500€-t lehet keresni?

Pontosan. Nem olyan könnyű ám ezt hozni. :D

Illetve mielőtt junior lehetsz le kell tenni 200 tippet a gyakornoki programban. Tehát először bizonyítasz egy háttér rendszerben (a tippjeidet csak Te és az oldal szerkesztői látják) és ha bizonyítottál lehetsz junior tippmester.

REZSO PRO 2
Válasz Admin kommentjére
2014. dec. 28. 17:22

Pontosan. Nem olyan könnyű ám ezt hozni. :D

Illetve mielőtt junior lehetsz le kell tenni 200 tippet a gyakornoki programban. Tehát először bizonyítasz egy háttér rendszerben (a tippjeidet csak Te és az oldal szerkesztői látják) és ha bizonyítottál lehetsz junior tippmester.

Hogy lehet bekerülni a gyakornoki programba?

Admin
2014. dec. 28. 19:18

Hogy lehet bekerülni a gyakornoki programba?

Bárki próbálkozhat. Jelentkezni kell az info@hatharom.com címen.

Carragher_x
Válasz Carragher_x kommentjére
2015. jan. 7. 22:41

3 hét a maximum:)

Túlbecsültem:D

REZSO PRO 2
Válasz Carragher_x kommentjére
2015. jan. 15. 9:51

Január félidei helyzetjelentés. Köszönöm egyelőre pluszban vagyok. :)

Igaz nem olyan nagy a nyeremény de legalább nem minusz mint a póker és sokkal kevésbé stresszes. Tapasztalatom hogy lehet –ev., de érdemes eladni a szelvényt, ha jól állnak a meccsek, elég jó ajánlatokat szoktak adni a bet365-ön. Minumum 85% ban jó döntést hoztam mikor kiszálltam a fogadásból, talán 1x 2x volt hogy kitartott volna az eredmény, viszont ha nem szálltam ki, akkor 85% ban mindig jött a (river) vicc! A legnagyobb vicc a
Bastia – PSG volt 0-2 nél nem szálltam ki úgy gondoltam itt már meglesz a vendég győzelem :)).
Néhány jó eladás ahol jött volna a " River ":cool:

A kivételes alkalom mikor telibe jött volna :(

itt 99e jött volna :)

Akkor jöjjön a kassza

Befizetések:

REZSO PRO 2
2015. jan. 15. 9:53

Kifizetés:

Gl a pókereseknek és GL nekem is a folytatáshoz!

Élő ügyfélszolgálat