Sawwee: - te Mac Hine szerintem holnap esik a hó
Mac Hine: - ne viccelj már július van te idióta
Sawwee: - de k*rva biztos vagyok benne adok 100K$ te meg 1K$ ha nem
Mac Hine: - oké készítsd a 100k$-t hozd a kútra ezúttal a CIA nélkül gyere, mert papucsban leszek.
Másnap nem esik Mac Hine követeli a 100k$-t, sawwee meg az 1k mert igen is havazott nem is 1 helyen, szó nem volt Magyarországról.
Szóval azért ne hibáztassuk már sawwee-t, hogy megakarja beszélni egy ilyen komplex fogadás részleteit, mert ellenkező esetben nevetséges az egész ahogy az is.
Nyilván nincs abban semmi vicces szerintem sem, hogy papucsban mész, a tükröződés igen de az ki szerint nem.
Ahogy annak sincs jelentősége, hogy ki milyen márkájú ruhában ment.
Szerintem ha még mindig fogadni akartok semmi akadálya csak akkor ha továbbra sem vagy hajlandó, skype-on kommunikálni vele, akkor hagyjátok az egészet, (ha jól emlékszem attól féltél, hogy lenyúlják az adatokat közben, nem hiszem, hogy olyan nagy probléma lenne egy teljesen üres gépet használni csak erre a célra főleg ha ennyire biztos vagy benne, hogy 30 milla ütheti a markod)
Ő meg a telefonon történő egyeztetést utasította el egyből.
Vagy nem?
Ez nem igaz. Sawwee kijelentette, hogy PPB-s játékosok sehova nem töltik fel a handjeiket, és erre hajlandó 100K$-t feltenni 1K$ ellenében. Ezt a fogadást nyilvánvalóan elvesztette.
Én bárkivel fogadok 1:1 arányban, hogy a két ember közt nem lesz semmilyen pénzmozgás. A tét 5$! (Azért csak ennyi, mert sokat kell most a bicajra költeni, meg az asszony is menni akar strandra állandóan meg ide-oda... )
(Ennyi volt nálam. Nem számoltam meg, de tuti van 5$...)
Papucsban mész tárgyalni?:)
En 100k$-ban fogadok, hogy nincs annyi.
Tiszta vicc már ez az egész sztori. Nem unjátok még?!?
Lassan ott tartunk, hogy a "Barátok Közt" egyik 18+os epizódját is le lehetne forgatni a fórum anyagából.
Akkor most én tájékoztatlak téged arról, hogy én nem vagyok a PPB tagja, soha nem is voltam, viszont bármikor hozzá tudok férni a feltöltött leosztásaitokhoz. Ja és azt is meg tudom neked mondani, hogy 1.000$ büntetés járna ezért annak aki kiadja.
Erre mit tudsz mondani?
Azt, hogy hajlandó vagyok $100.000 dollárban fogadni a Te $1.000 dollárod ellenében abban, hogy nem férsz hozzá "a feltöltött leosztásainkhoz", ugyanis nincs mihez hozzáférni. A PPB tagok nem töltik fel a leosztásaikat sehova.
Nem zárhatom ki, hogy a többszáz játékosból kb. 1 megosztja veled a hand-jeit, amit egyébként valóban szigorúan szankcionál a szerződés, de ha ez esetleg valóban megtörténik, akkor az nem a PPB hibája, hanem az adott játékosé, aki pont a PPB-vel kötött megállapodását szegi meg ezzel. (A büntetési tételt egyébként szintén rosszul tudod.) Ennek megfelelően ne a PPB-n (és végképp ne rajtam), hanem az adott játékoson kérd számon a dolgot.
Ha érdekel a fogadás, én készen vagyok rá, hajlandó vagyok névvel, a pénzt előre letétbe helyezve, független bírókkal lebonyolítani. Ha nem csak a szád járt, kérlek írj rám privátban, hogy megbeszélhessük a részleteket. (Wasp kérésének megfelelően pedig ezt a topicot ne offoljuk szét.) Köszönöm, várom a jelentkezésedet.
Rendben a 100K$ megfelelő ajánlat arra, hogy kiadjam a leosztásokat. De akkor ne csak a szád legyen nagy, hanem tedd ki a 100Kt. Én kiteszem az 1Kt, de nagyon jól gondold meg bele mész e velem ebbe a játékba, mert ha igen, én velem a rosszabnál is rossz lóra teszel ha nem látom a pénzt.
Nem megy a privát üzenet küldése nekem valamiért. es számon elérsz. Tartom a tétet! 1K$ a 100K$ al szemben. Soha nem voltam a PPB tagja, de rendelkezem a PPBn megosztott leosztásokkal!
Akkor mi alapján kapnák meg a backeltek a %-ukat a csoporttól?
Ezért szokták a fogadásoknak először tisztázni a pontos feltételeit, nem utólag variálni, mert ez mindkét fél részéről nevetséges így.
Itt szerintem az lenne a legtisztább, ha mindkét fél vesztene, a pénzt meg kisorsolnánk néhány olvasó között. :cool:
Nekem semmi problémám nincs azzal ha nem fizeti ki. Csak akkor írja ide, hogy beszopt@d haver mert nem fizetem ki.
Tudomásul veszem!