Nem tudja megnézni valaki pár ppb-s játékos forgalmát valamelyik tracker oldalon, mennyire tolják a balhé tetőzése óta?
Ha pörög a játék azóta is, akkor nincs félnivalójuk, ha pedig nem, akkor az elég beszédes dolog lehet
Bazdki tényleg.... rosszul adott szerintem vissza a Fornettis csaj! :( Akkor így tárgytalan... :(
Nem tudja megnézni valaki pár ppb-s játékos forgalmát valamelyik tracker oldalon, mennyire tolják a balhé tetőzése óta?
Ha pörög a játék azóta is, akkor nincs félnivalójuk, ha pedig nem, akkor az elég beszédes dolog lehet
Hány ppb-s játékos lehet? 100? 200? Ha egy kicsit is gondjuk lehet ebböl,dobjanak össze fejenként egy x összeget,és csá...Ha nincs vesziteni valójuk akkor meg annyi...Bár ez a "mit adok majd a gyereknek" enni cimü történet arra enged következtetni,hogy talán mindenkinek megérne "kiköhögni" valamennyit MH-nak...Ha xarrágó a banda akkor meg megérdemlik ha esetleg be*****ák ezt:)
Hány ppb-s játékos lehet? 100? 200? Ha egy kicsit is gondjuk lehet ebböl,dobjanak össze fejenként egy x összeget,és csá...Ha nincs vesziteni valójuk akkor meg annyi...Bár ez a "mit adok majd a gyereknek" enni cimü történet arra enged következtetni,hogy talán mindenkinek megérne "kiköhögni" valamennyit MH-nak...Ha xarrágó a banda akkor meg megérdemlik ha esetleg be*****ák ezt:)
Ezzel a fizetéssel az a gond, hogy utána meg MC elküldi másnak a handeket, vagy az ő informátora küldi el másnak, aztán újabb zsarolás lesz belőle..Szóval a jó dealnél, nem elsősorban pénzre gondoltam..és semmiképpen nem számottevőre ha esetleg születne is ilyen deal, amit kétlek..
Ha MH lennék:
Nem irnék már ide semmit...
Megkérném a supportot,hogy zárják le ezt a fórumot....
[QUOTE=chaab;690110]Azért, hogy nem csinálsz segget a szádból azzal csak óvatosan...ha már mindig idézgetsz egy kis emlékeztető
Idézlek:
142. hsz
"sry, de nickek kimoderálva, nem szép dolog közzétenni őket (Tir-X) .... ŐK PPBs ek?"
143. hsz
"csak azért kérdem nehogy bebukjam azt az 1K-t! Mert ha nem azok akkor nem is megyek oda!"
146. hsz
"vagy a nickek kimoderálva (Tir-X)? Nekik semmi közük a PPB hez? Akkor nem megyek! Megtartom az 1Kt- akkor írjátko nyugodtan, hogy egy csicska vagyok! 1K ért leszek csicska! De inkább megyek azért a 100K ért!"
Ami valószínű nem lesz ebből semmi, nyilván senki nem fog neked fizetni zsarolásért. Gondolom ezek után szavahihetőséged nem a garancia, hogy ha megkapod a pénzt és néma maradsz.
Latom nem jott at az ironia! Pontosan tudom hogy PPBsek. En ha azt mondom valamire, hogy nem adom ki akkor nem adom ki.
Egy kerdes csak a tovabbi mondandoidra. Toroltem a HSZ ed be de lenyegtelen! Szamodra mibol volt az egyertelmu, hogy Sawwee a spin leosztasokra gondolt?
En a PPB tol semmi esetre se kernek penzt. Mivel az egy olyan jellegu zsarolas lenne, ami erkolcsileg nem fer nekem bele. Nem ok ajanlottak 100Ks fogadast! A dugjatok ossze a fejeteket kijelentesemmel arra celoztam, hogy gyozzetek meg a Sawweet, hogy tegyen ennek a dolognak a vegere pontot!
Tole egyebkent tovabbra is varom, hogy melyik fogadasra gondolt a 3 bol. Mert meg mindig nem tisztazta, pedig mar lett volna ra 3 egesz napja!
Az hogy ha nem tesz pontot a vegere, es ennek a PPB fogja meginni a levet, azt meg verjek le Sawween.
Amit en fentartok tovabbra is! Ha lesz fogadas, akkor a PS egy esetben kapja meg a leosztasokat. Ha azon megy el a tortenet, hogy a PPB tudott rola vagy sem. Ha a tobbi ponton bukok, akkor Sawwee kap 1K$ (USD rol volt szo nyilvan)
Ha nem lesz fogadas mert Sawwee kihatral az altal, hogy o spin leosztasokra gondolt, es a spint jatszo emberek 20% a nak kell rendelkeznem a HH i val. Mert szo nem volt spinrol sem az elso, sem a masodik, majd csak a 3. verzioban. Ezekrol a verziovaltoztatasokrol nyilvan a PM ek bizonyitekul szolgalnak majd!
Ha tesz ellenajanlatot, es kivasarolja magat, akkor senki nem kap leosztasokat. Sem PS, sem mas emberek. Erre az a garancia, hogy egy egesz kozosseg elott, EN nem fogok a szambol SEGGET csinalni!
Amig Sawwee nem dont arrol, hogy melyik ajanlatat is tartja, addig nem irok a forumba. Egyetlen dolgot csak, ha gepnel leszek bemasolom idorendben az ajanlatait amiket tett! Amely valtozasok, az utan tortentek, hogy mar helyszint es idopontot egyeztettunk a konkret ajanlatra!
Nah!!! Tudod sok butaság elhangzott eddig a topikban, de ennél nagyobbal még nem találkoztam.