Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sawwee 100K$os PPB HH megosztós fogadás!

watchtheduck
Válasz Mac Hine kommentjére
2016. júl. 6. 9:58

...az autó rendszáma amit felírtatok, az ügyvédem sofőrjének a volt feleséfe nevén van.

...A mobil előfizetésem más nevén van, ha telefonszám alapján akarnátok megtalálni.

1. mondatra: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxDDD

2. mondatra: Tehát Te itt kiírod Sawwee rendes nevét, fenyegetőzöl, alvilági kapcsolatokkal pédálózol, ügyvéddel jelensz meg a 100K$-odért, és arra nem voltál képes, hogy a személyes találkozón BEMUTATKOZZ?

Mac Hine
2016. júl. 6. 10:15

2. mondatra: Tehát Te itt kiírod Sawwee rendes nevét, fenyegetőzöl, alvilági kapcsolatokkal pédálózol, ügyvéddel jelensz meg a 100K$-odért, és arra nem voltál képes, hogy a személyes találkozón BEMUTATKOZZ?

Nem erről van szó továbbra sem, én bemutatkoztam nyílván! Ők írták fel a rendszámot... Itt arról van szó, hogy megtudjátok honnan vannak a leosztások, de nem fogjátok megtudni nyugalom!

Vagy 5 adathordozóra mentettem le mindent. Nyugodtan jöhet a pókermaffia! Én bele állok ebbe a dologba! Csak ti ne gondoljátok meg magatokat!

Mac Hine
2016. júl. 6. 10:17

Ja és mint említettem teljesen véletlenül volt ott ügyvéd, mivel munkábol mentünk!

Lefty Gekko
2016. júl. 6. 10:19

Na itt MH kijöhetett volna ebből a dologból az akadémiások teljes szurkolásával.... Az eleje tényleg olyan volt, hogy az egyszeri olvasónak az jött le, hogy S rögtön elkezdett gizdázni 100K dodóval... merthogyőmegteheti... utána meg ment a látható mellébeszélés. Itt kellett volna MH-nak teljes nyugodtsággal nem hőzöngve, komoly üzletember benyomását keltve, higgadtan elfogadni az ajánlatot, letisztázni a részleteket, míg még S a merthogyőmegteheti állapotában van mentálisan. és utána elmenni easyrider módban a kútra. Nyilván nagyképűség volt a 100k, mert ha ő 100Kban fogad és komoly pókeresként, aki a BRM et ismeri, mondja ezt, akkor legalább kéne lennie 10000K-jának, mert ki tenné fel a a fele királyságát real deal ként? Janizni én is tudok, 1 millió K ban fogadok bárkivel bármiben!!!! szóval itt úgy jöthettél volna ki a dologból, ha az akadémiások melléd állnak, hogy a PPB már becsületből is kifizetett volna neked 1K-t legalább, de ha okos vagy, tán még 10-t is, mert kifizethető összeg. Itt ezt kellett volna mérlegelned. Te nem veszthetsz semmit, de ők a komplett reputációjukat is, ha ezt ésszel, higgadtan kezeled, hétvégén Mallorcán vagy már a PPB-s pénzből plusz kapsz 100K óra coachingot tőlük... lol

Mac Hine
2016. júl. 6. 10:26

Na itt MH kijöhetett volna ebből a dologból az akadémiások teljes szurkolásával.... Az eleje tényleg olyan volt, hogy az egyszeri olvasónak az jött le, hogy S rögtön elkezdett gizdázni 100K dodóval... merthogyőmegteheti... utána meg ment a látható mellébeszélés. Itt kellett volna MH-nak teljes nyugodtsággal nem hőzöngve, komoly üzletember benyomását keltve, higgadtan elfogadni az ajánlatot, letisztázni a részleteket, míg még S a merthogyőmegteheti állapotában van mentálisan. és utána elmenni easyrider módban a kútra. Nyilván nagyképűség volt a 100k, mert ha ő 100Kban fogad és komoly pókeresként, aki a BRM et ismeri, mondja ezt, akkor legalább kéne lennie 10000K-jának, mert ki tenné fel a a fele királyságát real deal ként? Janizni én is tudok, 1 millió K ban fogadok bárkivel bármiben!!!! szóval itt úgy jöthettél volna ki a dologból, ha az akadémiások melléd állnak, hogy a PPB már becsületből is kifizetett volna neked 1K-t legalább, de ha okos vagy, tán még 10-t is, mert kifizethető összeg. Itt ezt kellett volna mérlegelned. Te nem veszthetsz semmit, de ők a komplett reputációjukat is, ha ezt ésszel, higgadtan kezeled, hétvégén Mallorcán vagy már a PPB-s pénzből plusz kapsz 100K óra coachingot tőlük... lol

Teljesen higgadtan, töbször elfogadtam a fogadást, és teljesen higgadtan elfogadtam a 2. verziót is! A 3. verziót meg nem tudom elfogadni, ez egy olyan 12-13 órával későbbi feltétel amit nem tudom teljesíteni!

Lefty Gekko
2016. júl. 6. 10:31

Teljesen higgadtan, töbször elfogadtam a fogadást, és teljesen higgadtan elfogadtam a 2. verziót is! A 3. verziót meg nem tudom elfogadni, ez egy olyan 12-13 órával későbbi feltétel amit nem tudom teljesíteni!

elég lett volna tőled körülbelül a meglévő 340 kommentből 15 nyugodt, tényszerű( a tömeg szimpátiáját kiváltó: az egyszerű ember szembeszáll az igazáért a hataaaalmas PPB-vel, mindezt határozottan, de nem hőzöngve: vállalkozások, 150m számla stb guccy armany rollex) komment és nyersz!

Mac Hine
2016. júl. 6. 10:41

Az off dolgokat mint papucs, meg armany meg maffia hanyagoljuk! A lényegről menjen a vita! Továbbiakban ezekre nem reagálok semmit!

Nem én menőztem 100K$ al. Én ha nagy tételben fogadnék akkor sem tennék 5K$ nál többet semmire, de inkább max 3K!

(Egy tőzsdés ismerősömmel rendszeresen fogadunk, olyan dolgokra mint pl anglia kilép vagy sem, vagy hogy Lagzi Lajcsi mexikóbol haza jön e vagy sem, vagy hogy ki lesz amerika új elnöke. De mi még ilyet nem csináltunk, hogy megtettünk egy tétet, fixáltunk mindent, aztan 2 szer változtattunk amíg nem alakult úgy, hogy a saját javunkra álljon a zászló!)

a tétet Sawwee tette én azt elfogadtam! Az után megbeszéltük a helyszínt is és az időpontot! Ő ott meg sem jelent, már akkor mondhattam volna, hogy jól van buktál! De én korrektül oda mentem hozzá, és megbeszéltük, hogy jövőhét kedden folytatjuk! De mikor elváltunk mondta, hogy a szerint ahogy ő provátban írta! Ott a helyszínen láthatta ő is, hogy nem tudom kezelni az akadémia privát felületét, mellesleg ő sem tudta, mert oda adtam neki a telefont, nézze meg! Ő próbálta belőlem kicsikarni már ott, azt, hogy OK legyen a privát szerint de én azt mondtam, hogy haza kell jönnöm és meg kell néznem!

Megbeszéltük, hogy privátban folytatjuk, de provátban annyi lehet a folytatás, hogy én azt mondom mégsem tartom a fogadást, Sawwee pedig közli veletek, hogy nyert.

Ezért tértem ide vissza, ez az oka, a második, majd harmadik verzió!

Én ithon talalkoztam a 2. Verzió amikor haza értem, tartottam azt is, aztán vártam vagy 30-40 percet válaszol e! Nem jött semmi, és amikor nyitogattam a leveleket akkor találkoztam a 3. al! Ami elfogadhatatlan!

Erről menjen a téma ne arról, hogy én egy suttyó papucsos gangszter vagyok e vagy sem!

cumizares
Válasz Krejdül kommentjére
2016. júl. 6. 10:44

Nekem csak egy 2K-s H&M papucsom van, a pólóm 1500-as C&A, az órám Casijó, napszemüvegem nincs is, a rövidgatyám meg egy Thomas Jeans, úgyhogy most te vagy az új példaképem!

Most nem azért de aki kicsit is ért az órákhoz az tudja, hogy az armanY :D, d&g, gucci stb. divatcégek órái kb. semmit sem érnek órák gagyi szerkezettel és csak a külcsínre mennek rá, szóval tényleg gagyik, nem szeretem a casiot se de sokkal többre értékelem mint ezeket a divatórákat :D

Shaikon
2016. júl. 6. 10:51

De hova tünt Sawwee ??

Lefty Gekko
2016. júl. 6. 10:53

"(Egy tőzsdés ismerősömmel rendszeresen fogadunk, olyan dolgokra mint pl anglia kilép vagy sem, vagy hogy Lagzi Lajcsi mexikóbol haza jön e vagy sem, vagy hogy ki lesz amerika új elnöke. De mi még ilyet nem csináltunk, hogy megtettünk egy tétet, fixáltunk mindent, aztan 2 szer változtattunk amíg nem alakult úgy, hogy a saját javunkra álljon a zászló!)" nem jött le úgy látszik, amit írtam... már megint kezded a janizást, ha azt mondod, hogy az armani és hasonló dolgokat offolod, csak a lényegről beszélsz, akkor mi a fenének írsz ilyeneket, hogy tőzsdés haveroddal fogadsz?? kit érdekel ez? Én meg együtt szívom a kokót Ibizán Habi Árpival meg Plaftikkal.... én azt írtam, h ha ezeket a menőzéseket kihagytad volna, lenne 1-10K USD-d. de ha most erre azt reagálod, hogy neked van annyi, akkor vmi kompenzációs probléma lehet...

Élő ügyfélszolgálat