Gondolom a PPB-nél kiment a kör email ,aki szavazni mer büntetést kap aki ide ír büntetést kap stb.Tisztára mint a politikusok .Összezárnak .Eddig leszartam ,hogy mi lesz a vége de most már tetszene ha bukna az egész gerinctelen csapat.
Gondolom a PPB-nél kiment a kör email ,aki szavazni mer büntetést kap aki ide ír büntetést kap stb.Tisztára mint a politikusok .Összezárnak .Eddig leszartam ,hogy mi lesz a vége de most már tetszene ha bukna az egész gerinctelen csapat.
Összefoglalnám tehát a fogadással kapcsolatos történéseket:
Hand megosztással vádolták meg a PPB-t egy olyan topicban, ami Spin&Go-ra toboroz egy másik backing csoportba, és ahol akkor már kb. 25 oldal óta a Spin&Go volt a téma. Ebben a topicban, az említett a kontextusban leírtam, hogy nem igazak a felhozott vádak.
Egyrészt honnan veszed hogy ilyen utasítást adott bárki is, másrészt az neked miért jó ha buknak, harmadrészt pedig miből jutottál arra a következtetésre, hogy gerinctelenek lennének?
Jo latni, hogy vegre itt tobb oldlaon kereztul vannak emberek akik valamilyen szinten mellem allnak es latjak azt, hogy nem en voltam a hulye hanem mas! Az, hogy a gec i en vagyok az egy masik dolog! Ugy tunik vegre a bertrollok is kikopnak!
Sawwee akkor vegul tudjuk pontositani azt az egy pontot amit szeretnek? Mert en szerintem tobb ertelmu is lehet az az utolso pont, amit meghataroztal!
Keddig el az 50Ks ajanlatom, 25K nekem 25K batortabornak. Kedden 100K nekem.
Igen tisztelt trollurak, a penzert csinalom!
Nyilvan ti azt mondanatok, szard le Sawwee felejtsuk el! Csakhogy en ebbe a dologba mar rengeteg energiat tettem, tobbek kozt oda menem hatvanba a Sawwee altal megadott idopontra ahol azt mondta 15 perce van. Nekem lett volna kb 1 oram szoval nekem sem volt igazan jo de en oda mentem!
zavilág!
Azért az nem gyenge logika hogy te frissen regelve leugathatod a régebbi regeket( valószínűleg azért mert nem mered vállalni ki vagy mi vagy)
Külön vicc kategória a kenyeres rész :D :D Kösz jót nevettem rajt :D
A miből gondolja hogy gerinctelenekhez csak annyit ha lenne gerincük rég nem hagynák S-t szopóágon, hisz bárhogy is nézzük még mindig őket védi.
A miből gondolja hogy gerinctelenekhez csak annyit ha lenne gerincük rég nem hagynák S-t szopóágon, hisz bárhogy is nézzük még mindig őket védi.
Kussolok, mert reggel óta parkol egy kocsi olyan arcokkal a ház előtt, akiknek láthatóan nem kell félniük senkitől ebben az országban, és délelőtt a netem is akadozott, sőt, a kedvenc sorozatom is eltűnt a gépemről!
Dobpergés...
Megvan az 1000 like!
Kussolok, mert reggel óta parkol egy kocsi olyan arcokkal a ház előtt, akiknek láthatóan nem kell félniük senkitől ebben az országban, és délelőtt a netem is akadozott, sőt, a kedvenc sorozatom is eltűnt a gépemről!