Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sportfogadás challenge

iKeksz
Válasz WBT kommentjére
2014. okt. 5. 18:20

Jó úton haladsz a junior tippmester felé. Ha ott bizonyítasz, elismerésként sokan meg fogják venni a tippjeid.

BT86
Válasz WBT kommentjére
2014. okt. 5. 18:30

Ilyen korrekt választ se gyakran kap az ember!
Ha egy hasonló hozzászólással indítod a topicot, sokkal pozitívabb fogadtatásban lett volna részed a közösség részéről :)

Egyébként nem volt gond az utolsó mondattal. Ez egyértelműen nem egy bárki által elérhető eredmény.
Lehet félreérthetően fogalmaztam, én inkább arra gondoltam, hogy ha 2 tippelő között nincs kimagasló tudás/eredmény-beli különbség, akkor a 30-as minta nekem kicsit "lottónak" tűnik (a szabályok pontosítása nélkül legalábbis). Néhány meglepetés eredmény, vagy pl a hajrában elkapott nagyobb odds ez esetben túlságosan befolyásolná a végeredményt.
Persze akkor valószínűleg nem, ha valaki 90%-ban tippel helyesen. De ilyen ember ellen meg ki akarna kiállni? :D
Egyébként azért nem akartam folytatni, mert volt ahol félreértettél/félreérthető voltam, meg főleg az Adminnak adott válasz volt unszimpatikus. Néhány mondatból inkább következtettem arra, hogy egy gyerek unatkozik, és trollkodni akar (ezzel a türelmetlenséggel pl vasárnap délben) :)

Így viszont sok sikert a challenge-hez!

WBT
Válasz Admin kommentjére
2014. okt. 6. 7:39

A tippmesterek szokás szerint tippelnek az éles rendszerben, nekik nem kell külön foglalkozniuk ezzel a kihívással. Ez a Te challenge-ed.

Sajnálom, nekem nem volt teljesen egyértelmű a szöveg elsőre. De így már az. Köszönöm a választ.

WBT
Válasz Krejdül kommentjére
2014. okt. 6. 7:42

Ez izgalmasan hangzik, szívesen vennék tőled tippeket.

Köszönöm, de várj még egy ideig a bizalommal. Egyelőre nem tettem le az asztalra semmit, csak a számat jártattam. Nekem először még fel kell mondanom a magamnak feladott leckémet, méghozzá csillagos ötösre.

WBT
Válasz BT86 kommentjére
2014. okt. 6. 7:45

Ilyen korrekt választ se gyakran kap az ember!
Ha egy hasonló hozzászólással indítod a topicot, sokkal pozitívabb fogadtatásban lett volna részed a közösség részéről :)

Egyébként nem volt gond az utolsó mondattal. Ez egyértelműen nem egy bárki által elérhető eredmény.
Lehet félreérthetően fogalmaztam, én inkább arra gondoltam, hogy ha 2 tippelő között nincs kimagasló tudás/eredmény-beli különbség, akkor a 30-as minta nekem kicsit "lottónak" tűnik (a szabályok pontosítása nélkül legalábbis). Néhány meglepetés eredmény, vagy pl a hajrában elkapott nagyobb odds ez esetben túlságosan befolyásolná a végeredményt.
Persze akkor valószínűleg nem, ha valaki 90%-ban tippel helyesen. De ilyen ember ellen meg ki akarna kiállni? :D
Egyébként azért nem akartam folytatni, mert volt ahol félreértettél/félreérthető voltam, meg főleg az Adminnak adott válasz volt unszimpatikus. Néhány mondatból inkább következtettem arra, hogy egy gyerek unatkozik, és trollkodni akar (ezzel a türelmetlenséggel pl vasárnap délben) :)

Így viszont sok sikert a challenge-hez!

Köszöm és minden rendben. Azt Admint meg úgy látszik tényleg nem értettem meg.

WBT
Válasz WBT kommentjére
2014. okt. 6. 8:06

Mivel a tippmesterek nem foglalkoznak velem, így egyedül folytatom a kihívásomat. Nem ez voltam az "a" terv, de ez esetben ebből próbálom meg kihozni a legjobbat. A következő durván egy hónapban a nyitó hozzászólásomban megjelölt feltételek szerint fogom leadni a tippjeimet itt a topikban. Minden egyes tippet egy új hozzászólásben írok meg. A tippeket sorszámozom, és ezeket a tippmegjelenítő hozzászólásokat szerkesztetlenül hagyom. A tippekről ebben a hozzászólásomban csinálok majd egy összesítést, hogy egy helyen is meg- és áttekinthetők legyenek. Így ez egy többszörösen szerkesztett hsz. lesz, de ez nem fogja csorbítani a hitelességet. Jó szórakozást az érdeklődőknek.

Iphone81
Válasz WBT kommentjére
2014. okt. 6. 8:40

En kíváncsian várom az eredményeket! GL

BT86
Válasz WBT kommentjére
2014. okt. 6. 9:12

A tippekről ebben a hozzászólásomban csinálok majd egy összesítést, hogy egy helyen is meg- és áttekinthetők legyenek. Így ez egy többszörösen szerkesztett hsz. lesz, de ez nem fogja csorbítani a hitelességet.

Nem fogod tudni sokáig szerkeszteni a hozzászólást.
Szerintem elég a tippeket leírnod, ha a Hatharom.com-on is leadod a tippeket, akkor nem lesz gond a hitelességgel.

Krejdül
Válasz WBT kommentjére
2014. okt. 6. 12:12

Mivel a tippmesterek nem foglalkoznak velem, így egyedül folytatom a kihívásomat. Nem ez voltam az "a" terv, de ez esetben ebből próbálom meg kihozni a legjobbat. A következő durván egy hónapban a nyitó hozzászólásomban megjelölt feltételek szerint fogom leadni a tippjeimet itt a topikban. Minden egyes tippet egy új hozzászólásben írok meg. A tippeket sorszámozom, és ezeket a tippmegjelenítő hozzászólásokat szerkesztetlenül hagyom. A tippekről ebben a hozzászólásomban csinálok majd egy összesítést, hogy egy helyen is meg- és áttekinthetők legyenek. Így ez egy többszörösen szerkesztett hsz. lesz, de ez nem fogja csorbítani a hitelességet. Jó szórakozást az érdeklődőknek.

Rendben, kíváncsian vagyok a fejleményekre.
Lehet, hogy nem fogod tudni szerkeszteni a legelső hsz-t olyan sokáig, de max majd a végén írsz egy összesítést.

BT86
Válasz Krejdül kommentjére
2014. okt. 6. 12:32

Rendben, kíváncsian vagyok a fejleményekre.
Lehet, hogy nem fogod tudni szerkeszteni a legelső hsz-t olyan sokáig, de max majd a végén írsz egy összesítést.

Vagy vezeted egy google doksiban, ide meg berakod a linket.

Élő ügyfélszolgálat