Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Sportfogadás - Lehet ilyet?

Chryss85
2009. jan. 21. 21:22

Sportfogadás - Lehet ilyet?

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha élő fogadásban meghülyülnek az egyik meccsnél az oddsok (élő fogadás), és én megteszek egy fogadást olyan irreális oddsal, és a rendszerük jóváhagyja, meg minden, akkor van joguk utólag ezt érvényteleníteni?

Köszi

fejes1988
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. jan. 21. 22:09

Lenne egy olyan kérdésem, hogy ha élő fogadásban meghülyülnek az egyik meccsnél az oddsok (élő fogadás), és én megteszek egy fogadást olyan irreális oddsal, és a rendszerük jóváhagyja, meg minden, akkor van joguk utólag ezt érvényteleníteni?

Köszi

az élőfogadás varázsa épp ebben rejlik. tegyük fel, hogy a Barcelona vezet 2-0-ra félidőben, és te megteszed az ellent a 2.félidő 49. percében, hogy nyerni fog, az nyilván irreális oddsot fog adni, de ha a rendszer jóváhagyta, akkor nincs miről beszélni. érvényteleníteni nincs joguk.
remélem jól értelmeztem a kérdésed.

darklol
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 21. 22:27

a p2p élő fogadásnál nincs mód az érvénytelenitésre, viszont az ugy nevezett "élő" fogadásnál van esély rá igaz minimális

Chryss85
Válasz fejes1988 kommentjére
2009. jan. 21. 22:29

én is így voltam vele. De mégis érvénytelenítették.. wp sportingbet! :(

Az volt, hogy a Hannover 96 - AC Milan meccs gólzáport ígért az oddsok alapján, majd hirtelen idióta oddsok jelentek meg, 2.10-es odds volt arra, hogy over 1.5 lesz a meccs (máshol ez az odds kb. 1.20 körül mozgott). Megtettem minimális téttel €1-gyel. Végig ott volt érvényes fogadásként, majd amikor vége lett a meccsnek, 1.00 oddssal érvénytelen státusszal visszakaptam az €1-emet... Nem éppen stílszerű move volt. Ha hibáztak, fizessenek :)

Chryss85
Válasz darklol kommentjére
2009. jan. 21. 22:29

a p2p élő fogadásnál nincs mód az érvénytelenitésre, viszont az ugy nevezett "élő" fogadásnál van esély rá igaz minimális

bejött a minimális. Darklol, írtam PÜ-t ;)

darklol
Válasz Chryss85 kommentjére
2009. jan. 22. 0:45

bejött a minimális. Darklol, írtam PÜ-t ;)

hát igen... a bookiek így tolják

Chryss85
Válasz darklol kommentjére
2009. jan. 22. 1:03

Végül is azért tettem meg minimális téttel, mert kíváncsi voltam, mi lesz, de szinte 90%ban éreztem, h érvénytelen lesz. :)
Tehát no problemo

Élő ügyfélszolgálat