Sportfogadó bónusz tippek
sziasztok!
nemrég vágtam bele a sportfogadásba
moneybookersen maradt 16dolcsim felutaltam a bet365re majd amikor kijött a bónusz átmentem a bettsonhoz
nemsokára itt is kiforgatom a bónuszt, és szeretnék tovább állni
eléggé utánajártam,de most egy helyet se találok,ahova fel tudnék tölteni éskapnék normális bónuszt (50-100 között érdekel és 5nél többször ne kelljen megforgatnom,de lehetőleg csak 3szor), ja és 1.5 fölött odds számítson ne 2.0fölötti
egyedül az expekt tűnt alkalmasnak,de ott észrevettem,hogy ha moneybookersről töltök fel,akkor nem érvényes...(?)
tehát a kérdésem az lenne,hogy tudnátok ajanlani egy ilyen sportfogado irodat? hatha elkerülte a figyelmem
A betclicken van egy 6000Ft-os kezdő bónusz ajánlat, ahol nem kell asszem megforgatni a pénzt, viszont a kivitelnél már vannak gondok
Meg is osztom veletek negatív tapasztalatomat.
Befizetés simán ment Netellerröl. Utána megjátszottam a 6000Ft-os bónuszt. Ez be is jött ki is akartam utalni a pénzt. Először azt írták egy rákérdezés után 4-5 napra az utalás után, hogy technikai gondok léptek fel a Netellerre való kiutalásnál. Próbáljam újra. Mivel a kifizetés menünél automatikusan a Netellert hozta be és nem találtam a banki átutalást ezért megint Netellerre kezdtem kiutalni, mert írták, hogy már jó. 1 hétre rá még mindig nem volt pénz és Bence barátunk azt írta, hogy a Netellerel lehet a gond kérdezzem meg ott (tipikus hárítás) Direkt kivettem egy másik oldalról is pénzt, hogy kipróbáljam a Netellert és 1nap!! alatt megjött a many. Ennyit arról, hogy a Neteller volt a hibás...
Bence gyorsan válaszol, csak semmi érdemi infó.
Tudja valaki hol tudok banki átutalást választani? Mert nekem egyből a Netelleres jön be, mivel onnan fizettem be.