Tippmix házi bajnokság!
Sziasztok!
Úgy látom, elég népszerű @Heyman sportfogadási topic-ja, így arra gondoltam, hogy csinálhatnánk egy kis házi bajnoki sorozatot belőle. A következőre gondoltam:
- a Tippmix meccseire kellene fogadni, a Tippmix szabályai szerint, és a Szerencsemix elnevezésű ingyenes újságban található odds-ok alapján (tehát ha később változnának is egyes meccsek odds-ai, a vita elkerülése végett azt nem vennénk figyelembe)
- cél: 2000 forintból a lehető legnagyobb nettó profitot elérni egy etapban (első etap keddtől szerdáig, második etap péntektől vasárnapig lenne egy héten – a hétfőt és a csütörtököt szándékosan hagytam ki, okát lásd lentebb)
- az aktuális tippeket nekem kellene elküldeni hétfőn este 11-ig, illetve csütörtök este 11-ig, úgy, hogy ezen napok eseményeit kihagyjuk ( ugyancsak a vita elkerülése végett)
- a beérkezett tippeket én egy excel file-ba beleteszem, és kiküldöm minden nevezőnek vagy megpróbálom feltenni ide a fórumra, ha az megoldható ( így mindenki láthatja mindenki tippjeit)
- minden hétfőn és csütörtökön lenne egy hivatalos eredményhirdetés
- a tét lehetne 1-től 5 dollárig valamennyi, ezt még megszavazzuk
- pénzküldési forma: MB, PS vagy FT, ezek azok a leggyakoribb helyek, ahol szinte mindenkinek van regisztrációja.
- a tippet csak a nevezési díj elküldésével együtt kerülhetnek be a file-ba természetesen
- az adott fél heti etap végén a győztes mindent visz, azaz megkapja az összes nevezési díjat
- abban az esetben, ha adott etapban senkinek sincs egy nyertes szelvénye, azaz semmi nettó bevétele, akkor a nyeremények halmozódnak a következő etapra.
Egy példa:
Hétfőn megrakok négy darab szelvényt egyenként 500 forinttal a keddi és szerdai meccsekre. Három elmegy, az utolsóval pedig nyerek 6000 forintot. Így az adott etapot 6000 HUF nyeremény mínusz 2000 HUF tét, azaz +4000 HUF – fal zártam.
Ha valaki nem használja fel a teljes 2000 forintot az adott etap során, a maradék nem számítódik bele a végeredményébe.
Az egész sorozat kontrollját, tehát a tippek és nevezési díjak összegyűjtését, kommunikációját és kiosztását szívesen elvállalom!
Várom a véleményeket, visszajelzéseket és tippeket.
Teszt jelleggel, nevezési díj nélkül egy próba etapot tarthatunk is már a hétvégén, annyi változtatással, hogy holnap estig várnám a tippeket a szombat vasárnapi meccsekre.
Vélemény?
Tippmix kínálat nevetségesen gyenge...
pokerakademia
tippmix = szuper oddsok
Viszont kontrollálhatóbb. Napi több száz eseménybe könnyen bele lehet fulladni...
pokerakademia
tippmix = szuper oddsok
Igazad van Joci... ez csak egy kis más lenne... tudod, úgy vettem észre, ezzel is foglalkoznak azért a népek... sőt, valahol távolról rokonok azért a póker és a sportfogadás... innen az ötlet. De ha nem tetszik, nem kell olvasni vagy töröltesd a főnökséggel... én elfogadom. Csak egy kis fun-t akartam!
smálylit nem irtam a végére, de azért a fejem még nem kell leszedni.
Hali
mellékelek egy file-t, amiben most csak egy szelvényt dobtam össze... ilyesmire gondoltam.