Póker Fórum Archívum > Sportfogadás > Újra kezdődik a szezon

CrisRoniii7
Válasz Zoleee kommentjére
2008. febr. 1. 16:23

Az én kis tetű sok kombinacios jatekommal lassan 2 ev jatek utan pluszban vagyok kb 300 € val, es 3-4 x epp hogy lemaradtam egy egy több ezer Euros kasszárol, egyszer jön be egy ilyen mar ugyanott vagy mint a lassu bankroll épitessel. Szerintem mindkettő strategia lehet nyerő lenyeg a jo bankroll managment :-)

Igen ezt én is csináltam,3-4 meccs,max5, de ezeken nekem többnyire elmentek!Aztán bejött 2....ezekkel,kihúztam pár ezres pluszra de nekem ez kevés volt!De amióta az 1-2 meccses verziónál vagyok azóta minden oké!
De én pl.vendégre nem rakok,csak hazai+döntetlen!Sőt inkább csak döntetlen!van 10-20döntetlen szagú meccs,én ebből kiválasztom a 2 legtutibat és kész!:)
De sajnos sokan azt mondják(hozzá értők is )h a sportfogadással hosszú távon nem lehet nagy pluszban lenni......::( szerintetek??Az a baj h szerintem sem!Jó most van ez a szisztéma amit nyomni fogok,sajna ezzel sem lehet sokat termelni,addig amig nincs legalább 200-300K....:(

CrisRoniii7
Válasz CrisRoniii7 kommentjére
2008. febr. 1. 16:24

Tényleg vmi magyar könyvet tudtok a témával kapcsolatban??Csak angolt találtam:(

naggeri
2008. febr. 1. 16:35

Jégkorongban biztos tudsz tanácsot adni! :-) Ez az a sportag ahol halványlila fogalmam sincs :-)Nálam a foci, tenisz, kosárlabda a nyerő....

eisbaeren berlin otthon fix hazai bárki ellen. Ez tuti. Szerintem még az New Yorkot is elvernék otthon. :)

Zoleee
Válasz naggeri kommentjére
2008. febr. 5. 0:17

Nagyon nem találtam el

Na ilyen rosszul talán még egyszer sem tippeltem, mint ezen a hétvégén. Rendesen szégyelem magam....:-)

Itt az e heti probálkozás :-)

Zoleee
2008. febr. 5. 12:34

Na ilyen rosszul talán még egyszer sem tippeltem, mint ezen a hétvégén. Rendesen szégyelem magam....:-)

Itt az e heti probálkozás :-)

Máris jobban indult.... A kizárólag NBA meccsekből álló tippem bejött 11-es szorzót hoztam össze...

Zoleee
2008. febr. 10. 23:19

Vége a hétvégének, lássuk mi a termés:

Sajnos több szelvény is egy meccsen ment el. 1974 ota elősször kapott ki a MU a Citytől otthon. Erre valószínű senki nem számított....

Az NBA es tippem megmentette a hetet. A kezdő 100€ os tőkénk 10 szelvény után még megvan....

Csütörtökön felrakom a jövő heti tippeket :-)

Élő ügyfélszolgálat