Full Tilt, vegyesen rush on demand és normál sng. A rush sng-k jócskán fogják a gépet, egy asztal úgy kb 2,5-3 normál asztallal felérhet, plussz a HM is nehezebben követi.
Ha akad a géped, az még egy sor más okból is megeshet. Pl.: oprendszer mikor lett telepítve? Mikor volt utoljára kitakarítva (a gép és az oprendszer egyaránt)? Hány "felesleges" dolog fut a háttérben? (pl.: skype hajlamos start uppal indulni). Ezeket nézd át vagy keress valakit, aki ráles. Nekem volt már olyan extrém esetem, hogy néhány órás pucolás után kb. 60%-al lett gyorsabb a gép. :)
Ha akad a géped, az még egy sor más okból is megeshet. Pl.: oprendszer mikor lett telepítve? Mikor volt utoljára kitakarítva (a gép és az oprendszer egyaránt)? Hány "felesleges" dolog fut a háttérben? (pl.: skype hajlamos start uppal indulni). Ezeket nézd át vagy keress valakit, aki ráles. Nekem volt már olyan extrém esetem, hogy néhány órás pucolás után kb. 60%-al lett gyorsabb a gép. :)
Egyrészt fizikailag kiporolást. Aztán registry kitakarítását, töredezettségmentesítést. Ez valamennyit biztosan segít.
Egyrészt fizikailag kiporolást. Aztán registry kitakarítását, töredezettségmentesítést. Ez valamennyit biztosan segít.
Egy egyszerű Easy Cleaner futtatása is csodákat tehet egy elhanyagolt rendszerrel! ;)
CCleaner is jó? én azt használom.
Az is. De érdemes amúgy max évente újrarakni a windowst, én félévente szoktam, semmit nem tárolok a c:\-n, így gyorsan megy a telepítés és megéri.
Az is. De érdemes amúgy max évente újrarakni a windowst, én félévente szoktam, semmit nem tárolok a c:\-n, így gyorsan megy a telepítés és megéri.
Sziasztok!
a laptopomat gyakorlatilag "megállítja" a HM2. Teljesen belassul, HUD használatára pedig teljesen alkalmatlan.(PS-en használom) Tulajdonságai: Pentuim Dual-Core CPU 2,3 GHz, 3 GB RAM.
Azt szeretném kérdezni hogy ez kevés a HM2-höz, vagy az lehet a baj h 3 éve csak használom a gépet és túl sok szemét gyűlt össze rajta?
Előre is köszi a segítséget!!