(csináltam print screent, és a képen látom, hogy rajta van a monitor is)
sziasztok! nemtudom hova irjam ezt a topicot találtam legmegfelelőbbnek a célra.
notehát. hogyan tudok képeket felrakni videókat felrakni és statokat grafikonokat felrakni akár blogba akár csak kommentként vagy fórumba. előre is köszönöm
Hm-ben grafikonra jobb klikk, kép mentése, feltöltöd valami képfeltöltő weboldalra, aztán belinkeled fórumba/blogba.
Statokat ugyanígy, habár lehet hogy ott nem jobb klikket hanem printscreent kell nyomni, megfelelő részt meg pl. paintben kivágni, aztán feltölteni, belinkelni.
A videókat camtasia studioval szokták felvenni.
köszönöm !
Egy kicsit off, de nem akartam neki új témát nyitni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a kindle ebook olvasóról? Megéri ilyet venni? Tényleg olyan, mintha igazi könyvet olvasnál? Mennyire érdemes a paperwhite verziót megvenni, amiben már van háttérvilágítás? Illetve a reklámos verzió tényleg nem zavaró, vagy megéri a plusz pénzt a reklámmentes?
Ha valaki használ ilyet, mik a tapasztalatai? Ha sötétben olvasok róla a háttérvilágítással, akkor az mennyire fárasztó a szemnek? Vaterán most 35k-ért találtam a paperwhite-ot, lehet találni ennél olcsóbban ebay-en vagy amazonon? Ja és ezen lehet rendesen netezni, vagy csak azért van rajt wifi, mert van pl. egy ebook shop?
Sziasztok!
A gépem:
Asrock B75M-GL R2.0
Core i3 3220 3.30Ghz
Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz
Windows 7 Ultimate
Milyen v.írtókat ajánlatok nekem?
Lehet free is.
De ha fizetős az se baj.
Kösz
Sziasztok!
A gépem:
Asrock B75M-GL R2.0
Core i3 3220 3.30Ghz
Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz
Windows 7 Ultimate
Milyen v.írtókat ajánlatok nekem?
Lehet free is.
De ha fizetős az se baj.
Kösz
Használt laptop vételnél mire érdemes odafigyelni?Nyilván nincs idő ilyenkor órákon át tesztelni.
Használt laptop vételnél mire érdemes odafigyelni?Nyilván nincs idő ilyenkor órákon át tesztelni.