Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

Angyisz
Válasz cdnp kommentjére
2013. febr. 6. 16:39

(csináltam print screent, és a képen látom, hogy rajta van a monitor is)

Ha a print screenen is látszik, akkor az a monitor működik a windows (gondolom az) szemszögéből nézve, úgyhogy szerintem a monitor lehet rossz, vagy csúnyán elállítva (teljesen lesötétítve), próbáld ki más géppel is.
Ha legalább win7, akkor a windows + P gombokkal tudsz állítgatni, hogy hol jelenjen meg a kép, azt még próbáld ki.

kapitany10
Válasz Szecsa kommentjére
2013. febr. 7. 19:11

sziasztok! nemtudom hova irjam ezt a topicot találtam legmegfelelőbbnek a célra.
notehát. hogyan tudok képeket felrakni videókat felrakni és statokat grafikonokat felrakni akár blogba akár csak kommentként vagy fórumba. előre is köszönöm

Tieru
Válasz kapitany10 kommentjére
2013. febr. 7. 19:37

Hm-ben grafikonra jobb klikk, kép mentése, feltöltöd valami képfeltöltő weboldalra, aztán belinkeled fórumba/blogba.
Statokat ugyanígy, habár lehet hogy ott nem jobb klikket hanem printscreent kell nyomni, megfelelő részt meg pl. paintben kivágni, aztán feltölteni, belinkelni.
A videókat camtasia studioval szokták felvenni.

kapitany10
2013. febr. 11. 11:29

köszönöm !

jabyga
2013. febr. 13. 22:23

Egy kicsit off, de nem akartam neki új témát nyitni. Szóval az lenne a kérdésem, hogy mi a véleményetek a kindle ebook olvasóról? Megéri ilyet venni? Tényleg olyan, mintha igazi könyvet olvasnál? Mennyire érdemes a paperwhite verziót megvenni, amiben már van háttérvilágítás? Illetve a reklámos verzió tényleg nem zavaró, vagy megéri a plusz pénzt a reklámmentes?
Ha valaki használ ilyet, mik a tapasztalatai? Ha sötétben olvasok róla a háttérvilágítással, akkor az mennyire fárasztó a szemnek? Vaterán most 35k-ért találtam a paperwhite-ot, lehet találni ennél olcsóbban ebay-en vagy amazonon? Ja és ezen lehet rendesen netezni, vagy csak azért van rajt wifi, mert van pl. egy ebook shop?

musli25
2013. márc. 23. 20:32

Sziasztok!
A gépem:
Asrock B75M-GL R2.0
Core i3 3220 3.30Ghz
Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz
Windows 7 Ultimate
Milyen v.írtókat ajánlatok nekem?
Lehet free is.
De ha fizetős az se baj.
Kösz

lecso10
Válasz musli25 kommentjére
2013. márc. 23. 21:03

Sziasztok!
A gépem:
Asrock B75M-GL R2.0
Core i3 3220 3.30Ghz
Corsair Vengeance 8Gb 1600Mhz
Windows 7 Ultimate
Milyen v.írtókat ajánlatok nekem?
Lehet free is.
De ha fizetős az se baj.
Kösz

Avast plusz comodo tűzfal teljesen jó. Ha kell akkor a kibővített változatokért fizethetsz is.

L.T.
2013. márc. 24. 19:34

Használt laptop vételnél mire érdemes odafigyelni?Nyilván nincs idő ilyenkor órákon át tesztelni.

titcar
Válasz L.T. kommentjére
2013. márc. 24. 19:53

Használt laptop vételnél mire érdemes odafigyelni?Nyilván nincs idő ilyenkor órákon át tesztelni.

zsanérok, pixelhibák mindenképp

Shaikon
Válasz L.T. kommentjére
2013. márc. 24. 20:01

Aksi jó e .Sok van ami csak hálózatról megy .Ja meg ,hogy ne legyen lopott mert már elég jól figyelik neten.

Élő ügyfélszolgálat