A helyedben újraraknám a gépet, a legszükségesebb illesztőprogramok után pedig egyből a HM2-t. Így szerintem működnie kell. Utána egyesével az összes többi progit, így kiderülne,h melyikkel van a gond, vagy melyek azok amik összeakadnak egymással.
Cseréld ki a HM2-t PT4-re, és a gép legalább i3 és 4GB RAM legyen 1GB videókártyával.
Cseréld ki a HM2-t PT4-re, és a gép legalább i3 és 4GB RAM legyen 1GB videókártyával.
Csak a legfontosabb van fenn: Hm2 ha elinditom és még be sem trackelem a handjeimet, a gépnek annyi. Na erre hogy varrjak gombot? Az isten nem b*szott még ilyet,komolyan :(
Optimális Rendszerkövetelmények:
CPU: Intel Core i5 vagy i7 multi-core 64 bites processzor
RAM: 8+ GB
HDD: 7200 RPM merevlemez vagy gyorsabb (SSD erősen ajánlott)
ha ez mind stimmel akkor passz. ha gyengébb géped van ne csodálkozz...
Nem tudom volt-e már valakinek ilyen problémája, de engem ez most nagyon idegesít. Windows7-em van, egyszerre meg szokott lenni nyitva sok minden, különféle böngészők, PS, HM, Skype stb és ezek között itt lent a tálcán szoktam váltogatni egy kattintásra. De leggyakrabban ugye Chrome-ot használok, és amikor onnan átváltanék másik ablakra, pl PS vagy másik böngésző, vagy chrome-on belül megnyitnék egy előugró ablakot, akkor nem tudom megtenni, mert nem csinál semmit. Csak úgy vált át, ha a jobb felső sarokban a kis méret ikonra kattintok, és akkor hoz elő egy másik ablakot. Ez csak a Chrome-nál van így, de mitől? Elállítottam valamit? Hun kell visszaállítani?
Valaki próbálta már , hogy termek ,trackerek,segédszoftverek(crev,pokerranger..etc) futnak-e linuxon Wine alatt?
Valaki próbálta már , hogy termek ,trackerek,segédszoftverek(crev,pokerranger..etc) futnak-e linuxon Wine alatt?
Heló! Három napja van problémám az everestre való belépéssel. Azért írok ide, mert valami egyszerű beállítási problémát sejtek a számítógépen. Nagyjából 10 napja fogad belépéskor az 1-es képen látható ablak, ami nem annyira zavart, hiszen "igen" és "nem" választása után is sikeresen beléptem a kliensbe és gond nélkül játszhattam. Másrészt másik teremnél is többször - némelyiknél rendszeresen - tapasztalok ilyet. A probléma a 2-es képen látható login ablak. Újratelepítéssel próbálkoztam már és a nette sincs gond. Lehet, hogy egészen alapvető, bagatell dologról van szó, légyszi segítsetek!
Köszi
Peti
Heló! Három napja van problémám az everestre való belépéssel. Azért írok ide, mert valami egyszerű beállítási problémát sejtek a számítógépen. Nagyjából 10 napja fogad belépéskor az 1-es képen látható ablak, ami nem annyira zavart, hiszen "igen" és "nem" választása után is sikeresen beléptem a kliensbe és gond nélkül játszhattam. Másrészt másik teremnél is többször - némelyiknél rendszeresen - tapasztalok ilyet. A probléma a 2-es képen látható login ablak. Újratelepítéssel próbálkoztam már és a nette sincs gond. Lehet, hogy egészen alapvető, bagatell dologról van szó, légyszi segítsetek!
Köszi
Peti