Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

benyo87h
Válasz Szecsa kommentjére
2014. okt. 31. 15:29

Üdv!
Valaki megfejtené ezt nekem: reboot and select proper boot device on insert boot media in selected boot device and press a key?
Sokszor előfordult hogy ha kikapcsolom a gépet,másnap bekapcsolom és ez fogad. Már összevissza variáltam a vezetékeket a meghajtóknál,arra tippeltem a régi,új vinyo okozza,de nem.Már csak egy meghasótal megy,és újra jelentkezett. Viszont ha egy hétig megy a pc semmi baj :D De néha jó ha pihen is! Biztos vmi egyszerű csak én segg hülye vagyok ehhez,a win 7 biost nem értem. Ötlet?

ivanesz
2014. nov. 4. 19:13

Szeretném lecserélni a routerem egy nagyobb hatótávolságúra,jó lenne ha teraszon is jó lenne a jel,20m már bőven elég lenne.Tudtok ajánlani valami frankót?

lecso10
Válasz ivanesz kommentjére
2014. nov. 4. 19:33

Szeretném lecserélni a routerem egy nagyobb hatótávolságúra,jó lenne ha teraszon is jó lenne a jel,20m már bőven elég lenne.Tudtok ajánlani valami frankót?

Ha UPC-s vagy, akkor nemsokára lecserélik az összes modemet wifi-s modemre.

Shokyu
Válasz benyo87h kommentjére
2014. nov. 4. 19:42

Üdv!
Valaki megfejtené ezt nekem: reboot and select proper boot device on insert boot media in selected boot device and press a key?
Sokszor előfordult hogy ha kikapcsolom a gépet,másnap bekapcsolom és ez fogad. Már összevissza variáltam a vezetékeket a meghajtóknál,arra tippeltem a régi,új vinyo okozza,de nem.Már csak egy meghasótal megy,és újra jelentkezett. Viszont ha egy hétig megy a pc semmi baj :D De néha jó ha pihen is! Biztos vmi egyszerű csak én segg hülye vagyok ehhez,a win 7 biost nem értem. Ötlet?

Induláskor lépj be a BIOS-ba és keresd meg a boot sorrendet, legyen elöl az aktuális vinyód.

benyo87h
Válasz Shokyu kommentjére
2014. nov. 4. 19:50

Induláskor lépj be a BIOS-ba és keresd meg a boot sorrendet, legyen elöl az aktuális vinyód.

Hali!
Köszöntem szépen!!!

lecso10
Válasz benyo87h kommentjére
2014. nov. 7. 8:14

Hi

Fontos családi fényképek vagy pl tracker adatbázis biztonsági kimentéséhez a külső vincseszteren kívül milyen lehetőségek vannak még? Pl SD kártyán biztonságosan eltárolódnak az adatok sokáig? Vagy pl pendrive?

screwtape
2014. nov. 12. 16:34

Hi!

Egy parancsikont szeretnék rögzíteni a tálcán, de ha szimplán odahúzom vagy megnyitás után jobb klikk / rögzítéssel próbálkozom, akkor megnyitáskor a csatolt windows intézős ablak nyílik meg, nem pedig a mappáé. Tud valaki segíteni a megoldásban?

Galambos Tarzan
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 12. 19:26

Hi

Fontos családi fényképek vagy pl tracker adatbázis biztonsági kimentéséhez a külső vincseszteren kívül milyen lehetőségek vannak még? Pl SD kártyán biztonságosan eltárolódnak az adatok sokáig? Vagy pl pendrive?

Dropbox pl.

lecso10
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2014. nov. 12. 20:15

Dropbox pl.

30 gigát?

Galambos Tarzan
Válasz lecso10 kommentjére
2014. nov. 12. 21:04

30 gigát?

Alapból 25 gigát adnak, de elképzelhető, hogy lehet bővíteni, ennek utána kell nézni. Vagy google drive, képeknek picasa, többi dropboxra ha úgy felfér, stb stb ezek ingyen vannak. Vagy hardveres megoldás.

Élő ügyfélszolgálat