A cserét meg tudom oldani itthon házilag, kell hozzá valami speciális szerszám stb?
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Pár napja elkezdett olyat csinálni a pc-m, hogy játék közben kb 2-3 másodpercre lefagy a gép, elfeketedik a képernyő majd visszajön és megy minden tovább rendben, a tálcán alul meg a következő üzenetet írja ki:
"A képernyőillesztő nem válaszolt és utána helyreállt.
Az AMD driver képernyőillesztő nem reagált, és utána sikeresen helyreállt."
Azóta minden nap csinálja. Változó sűrűséggel, általában ha tolok egy 3 órás sessiont akkor az első felében nincs semmi gond, utána meg elkezdi ezeket a fagyásokat csinálni kb 10 percenként.
Mi lehet a gond? Megoldás?
Köszi szépen a javaslatokat RegGeri!
Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem.
Pár napja elkezdett olyat csinálni a pc-m, hogy játék közben kb 2-3 másodpercre lefagy a gép, elfeketedik a képernyő majd visszajön és megy minden tovább rendben, a tálcán alul meg a következő üzenetet írja ki:
Azóta minden nap csinálja. Változó sűrűséggel, általában ha tolok egy 3 órás sessiont akkor az első felében nincs semmi gond, utána meg elkezdi ezeket a fagyásokat csinálni kb 10 percenként.
Mi lehet a gond? Megoldás?
Hali! Win10-et használok, és a hang fülesen keresztül valami borzasztó! Szaggat, torz! Ezelőtti oprendszerem win8.1- volt, de ott is ilyet tapasztaltam. Valami megoldás tuti van rá. Valaki találkozott már ilyennel? Pacsi és GL!
Megvan, ne keresd! :P :D
Hi
Win10-ben hogyan lehet eltüntetni az ikonok bal alsó sarkáról azt a kis nyilat?
One Drive
Hi
Használom a One Drive felhő alapú tárhelyet, de a One drive alkalmazást nem telepítettem a gépemre. Azt hol kell beállítani, hogy ha a gépen a One Drive számára kijelölt a One Drive-al megosztott mappából törlök valamit, akkor az azonnal vagy egyáltalán ne szinkronizálódjon a felhővel?
Hi!
Szuksegem lenne egy programozora, aki egy tst szeru programot tudna irni. Csak komoly jelentkezoket varok.
PM vagy topic pls, thx