Azert ehhez az is hozzatartozik, hogy olyan eszkozzel csatlakozz ami tudja is amit a vonal tud.
???????????
Amikor 15Mbit-et veszel, akkor a min elvárás, hogy valamikor az előfizetés időtartama alatt legalább egy csomag erejéig lássam ezt az értéket. Stabil 12Mbit amit 15 helyett adnak és az ASZF-re hivatkoznak.
Nagy baj persze nincs majd váltok és az utolsó hónapban majd a Hírközlési felügyelet kivizsgálja. Végül is a T és a UPC ezért fizetett 1 millás bírságot.
Talán, de nem feltétlenül.
15 m-es vonalnál (ADSL) 5M/512kbit a minimum, amit ha tud, az NMHH nem csinál(hat) semmit mert ez van az ASZF ben.
És az elmondottak szerint azt tudja..
Akkor miről beszélünk?
Nem, nem dolgozom az Invitelnél, csak a telekom iparban, is.
Ennek megfelelően ismerek pár féle "ügyfél" hozzáállást a fenti témában.
Szerintem nem ugyanarról beszélünk, de hangsúlyozom hogy el kell olvasni hogy pl. mi van az ASZF-ben, meg az egyéb, általában apró betűs kiegészítésekben, azután lehet bármit is mondani.
Plusz ugye mérés és mérés között is van _jelentős_ különbség..
Sziasztok!
Vettem egy ilyet:Alcatel X200 akciós mobiltelefon - djuice
A program feltelepül a gépemre,de viszont az illesztőprogramokat nem sikerül feltelepíteni,mindig sikertelen lesz.
Másik gépen gond nélkül fut.
Mi van elállítva a gépemen?
Előre is köszi.
Hej
Vettem egy asztali gepet, van benne egy 256os ssd meg egy 2tb os vinyo, de a 2tb-os vinyot nem latja a gep. Mi a teendo?
Hej
Vettem egy asztali gepet, van benne egy 256os ssd meg egy 2tb os vinyo, de a 2tb-os vinyot nem latja a gep. Mi a teendo?
Koszi Lajos
Ize, postgres kerdes.Backupolni szeretnek, 20gb meg maradt a C meghajton es kiirja h backup nem hajthato vegre es betelik a C meghajto, de a D re mentem ahol van 300gb hely. Mi a teendo?
Koszi Lajos
Ize, postgres kerdes.Backupolni szeretnek, 20gb meg maradt a C meghajton es kiirja h backup nem hajthato vegre es betelik a C meghajto, de a D re mentem ahol van 300gb hely. Mi a teendo?
Mit szeretnél menteni HM-et vagy Postgre-t???