Sziasztok!
Sajna beszart az alaplapom.
Elvittem szervizbe és azt mondták az alaplap a hibás lehet a táp okozta a gondot.
A tápom elég régi 400w Codegen 5éves legalább.
Leszeretném cserélni a tápot.
Erre:Chieftec-iARENA GPA-400S 400W PFC 12 cm ventillátorral OEM tápegység - pchelpline.hu
Vélemények?Jó táp?
Thx
A codegennél biztos jobb.
Sziasztok!
Elvittem szervizbe és azt mondták az alaplap a hibás lehet a táp okozta a gondot.
Erre:Chieftec-iARENA GPA-400S 400W PFC 12 cm ventillátorral OEM tápegység - pchelpline.hu
Vélemények?Jó táp?
Thx
Sziasztok!
Vélemények?Jó táp?
Thx
" lehet a táp okozta a gondot."
ha ez komoly válasz volt a részükről, akkor ezt vagy ingyen mondták, vagy úgy látom magyarország legjobb szervizébe voltál... egy ilyen válasszal nem szabad megelégedni...
ui: egyébként! a táp elég régi, 5 éves...oké...és az alaplap? maga a gép konfiguráció?
tehát alaplap hány éves? utólag lett ez meg az beletéve, vagy kezdetektől egybe van és kész?
Tud valaki ajánlani egy ingyenes jól használható tűzfalat?
Én ezt használom :)
Firewall - Personal Free Internet Firewall Software
hát egy 5 éves codegen táp esetében szvsz inkább az a baj, ha nem ez az első gondolatuk...
Akinek codegen és hasonlóan fos táp van a gépébe az csak arra vár hogy mikor teszi tönkre az egész gépét (tessék megkérdezni szervizeseket hány ilyen gépet vittek vissza, mert leégett benne kb. minden).... persze ettől a hangja lehet csodálatos...
Ajánlom figyelembe: Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/ - PROHARDVER! Hozzászólások
Aki ezt másként gondolja az nem sokat ért a számítástechnikához, és nem kéne tanácsot adnia. :(
Akinek codegen és hasonlóan fos táp van a gépébe az csak arra vár hogy mikor teszi tönkre az egész gépét (tessék megkérdezni szervizeseket hány ilyen gépet vittek vissza, mert leégett benne kb. minden).... persze ettől a hangja lehet csodálatos...
Ajánlom figyelembe: Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/ - PROHARDVER! Hozzászólások
Aki ezt másként gondolja az nem sokat ért a számítástechnikához, és nem kéne tanácsot adnia. :(