Köszi!
Pont ez a problémám.
A leírásban semmi különbség a 2 ram között, és gyakorlatilag árban sincs.
Ugyanez a helyzet a hyperx-eknél.
Hi!
Androidos telón meg lehet oldani valahogyan, hogy más legyen az értesítés hangja sms illetve email érkezésekor?
4.1.2-n a beállítások/hang menüben az "értesítési hang" pontnál (LG telefonon).
4.1.2-n a beállítások/hang menüben az "értesítési hang" pontnál (LG telefonon).
Világos,h itt kell módosítani, de azt hogyan kell, h más legyen a hangja az email érkezésének és az sms-nek is?
Sziasztok processzorvásárlás előtt állok,kinéztem két tipust.Mivel a videókártyám is már trágya,és arra nem akarok költeni,így processzorba integrált APU-s cuccban gondolkodom.Játékok azért menjenek rajta,ha lehet HD-ben,pl. FIFA13 Dirt3 Dishonored.
A kiszemeltjeim:
AMD FM2 A8-Series A8 5600K processzor | Extreme Digital online áruház
AMD X4 A8 6600K BOX processzor | Extreme Digital online áruház
Véleményetek szerint melyik legyen?
Sziasztok processzorvásárlás előtt állok,kinéztem két tipust.Mivel a videókártyám is már trágya,és arra nem akarok költeni,így processzorba integrált APU-s cuccban gondolkodom.Játékok azért menjenek rajta,ha lehet HD-ben,pl. FIFA13 Dirt3 Dishonored.
A kiszemeltjeim:
AMD FM2 A8-Series A8 5600K processzor | Extreme Digital online áruház
AMD X4 A8 6600K BOX processzor | Extreme Digital online áruház
Véleményetek szerint melyik legyen?
Egy ilyen videokártyának csúfolt megoldás sosem lesz olyan gyors mint egy dedikált GPU+RAM kombo..
A felsorolt játékokat elviszi ez is,full hd-ben akadás nélkül.Persze,min.1 giga ram-ot hozzá kell rendelni az APU-hoz.Persze vehet az ember brutál GPU-t,30k-ért és akkor ehhez sosem lesz elég gyors bármilyen APU.Dehát minden pénztárcafüggő...
Ja,egyébként köszönöm a kielégítő választ,de nem ez volt a kérdés :D
Hali!
Egy olyan kérdésem lenne, hogyha tudtok ajánjatok már 1-2 progit, amivel tudok zenét keverni. Csak valami alap kéne, amire tudok reppelgetni. :D Rohadtul világtalan vagyok a témában. Köszi.