Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Általános számítástechnikai segítség

RegGeri
Válasz danfiu kommentjére
2015. dec. 29. 18:55

Hi!

Szuksegem lenne egy programozora, aki egy tst szeru programot tudna irni. Csak komoly jelentkezoket varok.

PM vagy topic pls, thx

Mit értesz tst alatt, TableScan Turbo-ra gondolsz?

danfiu
Válasz Szecsa kommentjére
2015. dec. 30. 1:38

aha tst=table scan turbo

scigabacsi
2016. jan. 1. 23:53

Sziasztok!
Bet365 Poker indulás után kidob hibaüzenettel. Ez win10 újratelepítése óta van, előtte ugyanígy win10-zel ment rendesen.
Esetleg valaki valami ötlet?

d-_-b
2016. jan. 19. 14:17

Hali! Win10et használok. Igaz win 8.1-nél is gondom volt ezzel. Ha csatlakoztatom a laptopom a TV-hez, akkor sem tudok pár asztalnál többet megnyitni úgy, hogy takarás nélkül legyenek. a felbontásom maxon van. A grafkártya beállításokban sem jutottam előrébb. Két kártya van a gépben. Intel HD 5500 és mellékelem a másikat képben. Csak az intel beállításokat próbáltam

http://www.kephost.com/image/SfgD

Win7-el nem volt ilyen problémám

d-_-b
Válasz d-_-b kommentjére
2016. jan. 20. 13:48

Hali! Win10et használok. Igaz win 8.1-nél is gondom volt ezzel. Ha csatlakoztatom a laptopom a TV-hez, akkor sem tudok pár asztalnál többet megnyitni úgy, hogy takarás nélkül legyenek. a felbontásom maxon van. A grafkártya beállításokban sem jutottam előrébb. Két kártya van a gépben. Intel HD 5500 és mellékelem a másikat képben. Csak az intel beállításokat próbáltam

Asztal - KepHost.com

Win7-el nem volt ilyen problémám

Megvan, ne keresd! :D

lecso10
Válasz d-_-b kommentjére
2016. jan. 20. 13:59

Hi

Android 4.4.4-ben ki lehet kapcsolni rootolás nélkül a szolgáltató üdvözlő illetve búcsúzó képernyőjét?

musli25
2016. jan. 26. 13:57

Ki milyen Dvd író programot használ?
Amivel meg van elégedve.
Amivel rendszer lemezt is tud normálisan megírni.
Eddig win 7 saját írójával próbálkoztam de egy kalap szar.
Ty

AlexMan
2016. jan. 26. 16:31

Nekem a Nero 6 pont valahanyas maximálisan megfelel.
A mai napig tudok vele DVD-t írni.
Készítettem egy DVD-t még 2007-ben és rámentettem a fontosabb programokat.
Egyik ez a Nero volt. Magyar, ügyes, gyors és keveset hibázik. (az se biztos, hogy az ő hibája.)

uav_online
2016. jan. 26. 22:31

Megéri win10-re frissiteni(jelenleg 8.1-em van aminek 2023-ban szűnik meg a támogatása)?
Termek, segédszoftverek futnak rendesen?
Frissítéskor legyalulja a win-es particiót teljesen(ha ott vannak dolgaim átmentsem őket)?
Ha frissítek akkor a programokat is újra kell rakni vagy mennek anélkül?

lecso10
Válasz uav_online kommentjére
2016. jan. 27. 7:46

Megéri win10-re frissiteni(jelenleg 8.1-em van aminek 2023-ban szűnik meg a támogatása)?
Termek, segédszoftverek futnak rendesen?
Frissítéskor legyalulja a win-es particiót teljesen(ha ott vannak dolgaim átmentsem őket)?
Ha frissítek akkor a programokat is újra kell rakni vagy mennek anélkül?

Ha frissítesz semmit nem gyalul le, valamennyi gyorsulás is tapasztalható, megy minden ugyanúgy.

Élő ügyfélszolgálat