Hi!
Szuksegem lenne egy programozora, aki egy tst szeru programot tudna irni. Csak komoly jelentkezoket varok.
PM vagy topic pls, thx
aha tst=table scan turbo
Sziasztok!
Bet365 Poker indulás után kidob hibaüzenettel. Ez win10 újratelepítése óta van, előtte ugyanígy win10-zel ment rendesen.
Esetleg valaki valami ötlet?
Hali! Win10et használok. Igaz win 8.1-nél is gondom volt ezzel. Ha csatlakoztatom a laptopom a TV-hez, akkor sem tudok pár asztalnál többet megnyitni úgy, hogy takarás nélkül legyenek. a felbontásom maxon van. A grafkártya beállításokban sem jutottam előrébb. Két kártya van a gépben. Intel HD 5500 és mellékelem a másikat képben. Csak az intel beállításokat próbáltam
http://www.kephost.com/image/SfgD
Win7-el nem volt ilyen problémám
Hali! Win10et használok. Igaz win 8.1-nél is gondom volt ezzel. Ha csatlakoztatom a laptopom a TV-hez, akkor sem tudok pár asztalnál többet megnyitni úgy, hogy takarás nélkül legyenek. a felbontásom maxon van. A grafkártya beállításokban sem jutottam előrébb. Két kártya van a gépben. Intel HD 5500 és mellékelem a másikat képben. Csak az intel beállításokat próbáltam
Asztal - KepHost.com
Win7-el nem volt ilyen problémám
Hi
Android 4.4.4-ben ki lehet kapcsolni rootolás nélkül a szolgáltató üdvözlő illetve búcsúzó képernyőjét?
Ki milyen Dvd író programot használ?
Amivel meg van elégedve.
Amivel rendszer lemezt is tud normálisan megírni.
Eddig win 7 saját írójával próbálkoztam de egy kalap szar.
Ty
Nekem a Nero 6 pont valahanyas maximálisan megfelel.
A mai napig tudok vele DVD-t írni.
Készítettem egy DVD-t még 2007-ben és rámentettem a fontosabb programokat.
Egyik ez a Nero volt. Magyar, ügyes, gyors és keveset hibázik. (az se biztos, hogy az ő hibája.)
Megéri win10-re frissiteni(jelenleg 8.1-em van aminek 2023-ban szűnik meg a támogatása)?
Termek, segédszoftverek futnak rendesen?
Frissítéskor legyalulja a win-es particiót teljesen(ha ott vannak dolgaim átmentsem őket)?
Ha frissítek akkor a programokat is újra kell rakni vagy mennek anélkül?
Megéri win10-re frissiteni(jelenleg 8.1-em van aminek 2023-ban szűnik meg a támogatása)?
Termek, segédszoftverek futnak rendesen?
Frissítéskor legyalulja a win-es particiót teljesen(ha ott vannak dolgaim átmentsem őket)?
Ha frissítek akkor a programokat is újra kell rakni vagy mennek anélkül?