van pár hsz-el feljebb elmélkedés, hogy van-e értelme az adatbázist hálózatra tenni!
Csakhogy ez igencsak nem igaz.
A HUD az összes rendelkezésre álló adatból kalkulálja a mutatókat...
Be lehet ugye állítani, hogy mennyire régi adatokat használjon fel a HUD-hoz, és ha ott nem állítod be hogy csak pl a legfrissebb 3 havit használja, akkor az összes létezőből számol.
Csakhogy ez igencsak nem igaz.
A HUD az összes rendelkezésre álló adatból kalkulálja a mutatókat...
Be lehet ugye állítani, hogy mennyire régi adatokat használjon fel a HUD-hoz, és ha ott nem állítod be hogy csak pl a legfrissebb 3 havit használja, akkor az összes létezőből számol.
Igazad van!
időbeállítás
Hello!
Az a problémám, hogy valahogy elállítódik az idő a gépemen. Emiatt a Holdem Manager nem olvas rendesen, és van hogy handeket is kihagy! Aztán volt olyan gondom is, hogy a pokerkliens is lefagyott, mert az idő magától átállítódott. Ha az időt beállítottam, akkor a játék ment tovább. Trojan Remover nem talált semmit. Mit kéne csinálnom? Találkoztatok már ilyennel?
Hello!
Az a problémám, hogy valahogy elállítódik az idő a gépemen. Emiatt a Holdem Manager nem olvas rendesen, és van hogy handeket is kihagy! Aztán volt olyan gondom is, hogy a pokerkliens is lefagyott, mert az idő magától átállítódott. Ha az időt beállítottam, akkor a játék ment tovább. Trojan Remover nem talált semmit. Mit kéne csinálnom? Találkoztatok már ilyennel?
Eddig mindig "megjegyzett" az oldal, most pedig kiléptet x idő után. Ez miért van, és hogy lehet visszaállítani?
Köszi a segítséget! A probléma megoldódott.
Üdv!
ongame
Sziasztok!
Az Ongame szoftvere nem működik a gépemen. Belépés után minden rendben van, de pár perc játékot követően már nem tudok újabb asztalokat megnyitni, mert csak egy fekete ablakot kapok (amit nem tudok bezárni). Ezt követően már a klienst sem tudom bezárni.
Java, Flash frissítve van. A rendszer 64 bites Win 7.
Mi lehet a gond?
Aki tud segíteni az kérem jelezze :)
Windows7em van, és a betűtípusok megőrültek. Mozillában van ahol dőlt, van ahol félkövér.... HM-t sem tudom elindítani, mert azt írja, hogy nem kompatibilis az Arial betűtípussal. Egyébként nem azt mondom, hogy nem eredeti a windows-om, hanem, hogy nincs még aktiválva... :D:D
ui: próbáltam az alapértelmezettre visszaállítani a vezérlőpultban, de semmi.