értem korrekt köszi.
ramokkal lesz akkor gond?
a gépem régi és a fő problémám , hogy ebbe még ddr1-es modulok vannak amiből van 2*512 samsung és 2*512 kingston ha egyszerre pakolom be őket sok kék halált kap ezért van csak 1giga..
akkor vennem kell 2giga-t egy fajtából és akkor bírni fogja az asztalokat?
lehet h rosszul pakolom be.. eddig józan paraszti ésszel úgy néz ki a dolog , hogy van fekete kék fekete kék box , és egyszínűbe pakoltam az azonosokat lehet ez a gáz?
Asus P4 S800D az alaplapom, ha esetleg valakinek van hasonló és volt ilyesmi problémája azt meghallgatom..
Olyan failje és van ennek a pc-nek, hogy külön 5,1es pci hangkarim van a házimozi miatt, biosba integrált vidi letiltva ennek ellenére , pl sok poker kliensnél ha van hang megfagy a kép.. tehát csak hang nélkül tudok játszani sok site-on.. Ezt se értem miért van,elég szemétdomb.. De most már fél-éven belül összeköltözök barátnőmmel,neki pedig van egy szuper laptopja amit majd befogok pókerre( erősebb kutya .. :D ) nem akarok ilyen kevés intervallumra egy laptopot venni..
lehet h rosszul pakolom be.. eddig józan paraszti ésszel úgy néz ki a dolog , hogy van fekete kék fekete kék box , és egyszínűbe pakoltam az azonosokat lehet ez a gáz?
Asus P4 S800D az alaplapom, ha esetleg valakinek van hasonló és volt ilyesmi problémája azt meghallgatom..
Olyan failje és van ennek a pc-nek, hogy külön 5,1es pci hangkarim van a házimozi miatt, biosba integrált vidi letiltva ennek ellenére , pl sok poker kliensnél ha van hang megfagy a kép.. tehát csak hang nélkül tudok játszani sok site-on.. Ezt se értem miért van,elég szemétdomb.. De most már fél-éven belül összeköltözök barátnőmmel,neki pedig van egy szuper laptopja amit majd befogok pókerre( erősebb kutya .. :D ) nem akarok ilyen kevés intervallumra egy laptopot venni..
Ez a fekete-kék sormintának jó, másra nem nagyon.
Nézd meg az alaplap leírását hogy milyen memória szervezést támogat.
Úgymint 1 vagy 2 bankos.
Ez kb. annyit tesz hogy 1 oldalas, vagy 2, de nem ugyanaz a fizikailag 2 oldalas ramokkal.
Namost, egyik fajta ram betesz a slotba, bekapcs, és nézd meg hogy a boot képernyőn (pause-al tudod megállítani, space-el tovább) hány bankosnak írja a ramot.
Ezt csináld meg a másik fajtával is, és a leírás alapján párosítsd össze őket.
Esetleg egy bios frissítés is megoldás lehet a kék-halálra.
Még a kondenzátorokat is megnézném, ha púpos a teteje, csere, attól is fagyhat a gép!
Ez a fekete-kék sormintának jó, másra nem nagyon.
Nézd meg az alaplap leírását hogy milyen memória szervezést támogat.
Úgymint 1 vagy 2 bankos.
Ez kb. annyit tesz hogy 1 oldalas, vagy 2, de nem ugyanaz a fizikailag 2 oldalas ramokkal.
Namost, egyik fajta ram betesz a slotba, bekapcs, és nézd meg hogy a boot képernyőn (pause-al tudod megállítani, space-el tovább) hány bankosnak írja a ramot.
Ezt csináld meg a másik fajtával is, és a leírás alapján párosítsd össze őket.
Esetleg egy bios frissítés is megoldás lehet a kék-halálra.
Még a kondenzátorokat is megnézném, ha púpos a teteje, csere, attól is fagyhat a gép!
off
sztem aki magától ilyen szinten van képben, annak hiába próbáltok segíteni :)
amúgy ezt a képet a user's manualból szedtem ki, csak nem akartam ennyire részletesen leirni, mert valszeg nem fog vele órákig tökölni
64GB-os SSD-k közül melyiket ajánlanátok max 40k-ig?
64GB-os SSD-k közül melyiket ajánlanátok max 40k-ig?
Sziasztok!
Olyan gondom lenne,hogy ha egy e-mail-ben levő linkre kattintok mindig ez az üzenet jön fel.Régebben nem volt ilyen gond,elvileg nem állítottam át semmit.
"A számítógépen érvényben levő korlátozások miatt ez a művelet nem hajtható végre.Kérjen segítséget a rendszergazdától."
Előre is kösz a segítséget