Sziasztok
letöltöttem a google chrome legújabb verzióját. tetszett meg minden de egyik napról a másikra megadta magát. semmilyen oldalt nem hoz be. próbáltam újratelepíteni, firefoxot is letöröltem aztán újratelepítem a chrome-t de semmi. jahm a firefox az tökéletesen működik szal nem a netemmel van a gond. mi lehet a probléma?
Sziasztok
letöltöttem a google chrome legújabb verzióját. tetszett meg minden de egyik napról a másikra megadta magát. semmilyen oldalt nem hoz be. próbáltam újratelepíteni, firefoxot is letöröltem aztán újratelepítem a chrome-t de semmi. jahm a firefox az tökéletesen működik szal nem a netemmel van a gond. mi lehet a probléma?
nem semmit se állítottam át rajta
sziasztok
videót szeretnék csinálni játékomról, és régebben láttam itt az akadémián hasznos cikket erről, amiben a legjobb szoftverek is le voltak írva, viszont sehol sem lelem, most ezt.
tudna vki segíteni?
edit: ne haragudjatok, megtaláltam
Sziasztok!
A követtkező a problémám.
Adott egy TP Link wifi router amivel szétcsapatom a digis netemet.
Minden megy szépen, céges laptopon (Lenovo T400) sikerült is 1 perc alatt konfigurálnom a kapcsolatot. DE Van egy másik, privát laptopom, egy Toshiba Satellite M70-340.
Ezen ha megfeszülök sem tudok csatlakozni a wifihez.
a) Ha a Toshiba saját szoftverét használom és letiltom a windowst akkor nem történik semmi mikor csatlakoznék a hálózathoz. Gondolkodik, majd semmi
b) Ha a Windows hálózati kapcsolatok kezelőjét használom, majdnem ugyanez. Minden más wifire csatlakozva egyből kéri a jelszót, kivéve nálam.
Próbálkoztam már azzal is hogy átállítottam a biztonságot WPA-PSK2-ről WEP-re, ott már tudtam konfigurálni a kapcsolatot a Toshiba sw-el, papíron csatlakozott is csak adatforgalom nem volt.
Áttúrtam már a netet de semmi értelmes javaslatot nem találtam. Help please!!! Nem akarok 5M lan kábellel szaladgálni állandóan :(
PS: A Toshibát egyszer elvittem haza szüleimhez, ott simán tudott csatlakozni az ottani wifi-hez.
Hi!
Milyen OS van a Toshibán?
Én múltkor hasonlóval szívtam, ott az volt a gond, hogy a Windos XP-n nem volt telepítve egy titkosítási protokoll, és a wifi kártya nem tudod mit kezdeni a WPA-PSK2-vel titkosított hálózattal.
Ha WPA-PSK2 használsz, akkor le kell tölteni egy frissítést, hogy a hálókártyád tudja kezelni ezt a protokollt.
Üdv!
Hi!
Milyen OS van a Toshibán?
Én múltkor hasonlóval szívtam, ott az volt a gond, hogy a Windos XP-n nem volt telepítve egy titkosítási protokoll, és a wifi kártya nem tudod mit kezdeni a WPA-PSK2-vel titkosított hálózattal.
Ha WPA-PSK2 használsz, akkor le kell tölteni egy frissítést, hogy a hálókártyád tudja kezelni ezt a protokollt.
Üdv!
Szia! Xp van rajta. Akkor nekiállok valami frissítést keresni hozzá, reméljük használ.
Feltettem a legfrissebb WLAN drivert de semmi változás :(
Egyéb 5let?
Köszi szépen a segítséget.
Már csinálom is, remélem menni fog....