Valaki ajánlhatna olyan egeret, ami az átlagnál jobban generálja az rng-t.
addig átprogramoztam a left clicket egy oldalsó gombra... kicsit még szokni kell :D
Szeretnék új egeret venni a közeljövőben, és ehhez kérnék egy kis segítséget.
Nem igazán követem a "trendeket", szóval leginkább az itt olvasottakra tudok támaszkodni.
Többen ajánlották még anno a Logitech MX Revolution egeret. Viszont azóta már többször is olvastam, hogy kisebb-nagyobb problémák voltak vele kis idő elteltével.
Ezek ellenére ezt még mindig érdemes lehet beszerezni, vagy azóta már van ár/érték arányban jobb egér?
Előre is köszönöm a segítséget!
Akkor biztos olvastad, hogy nekem is mennyi bajom volt vele.
Én egy ilyenre cseréltem le a logitech-et
hardver-teszt.hu - Razer Abyssus – vissza az alapokhoz
+ egy razer szövet egérpadon használom
Ezzel még nem volt semmi problémám :)
Akkor biztos olvastad, hogy nekem is mennyi bajom volt vele.
Én egy ilyenre cseréltem le a logitech-et
hardver-teszt.hu - Razer Abyssus – vissza az alapokhoz
+ egy razer szövet egérpadon használom
Ezzel még nem volt semmi problémám :)
Igen, olvastam.
Viszont azt is írták korábban, hogy a Logitechnek kiemelkedő a garanciás ügyintézése.
Szóval most nem igazán tudom, hogy megéri-e Revolution-t választani, felvállalva azt, hogy valami probléma legyen vele (még úgy is, ha viszonylag könnyen lehet cseréltetni).
Neten nézegettem még egereket, de amikor 1-1 honlapon kidob több tucatnyi egeret, nem nagyon tudok választani.
Ezért is érdeklődtem itt, hátha van olyan, aki otthonosabban mozog a témában, mint én. :)
Én azt mondom, ha nem játszol és nem kell sok gombos egér akkor szvsz nem kell 20K huf-ot elkölteni egy egérre.
Erről a cuccról mit gondoltok?
Tényleg sokkal kényelmesebb, ha az ember az élére állítva tartja a kézfejét.
Evoluent VerticalMouse, Vertical Mouse, ergonomic mouse, ergonomic computer mouse, computer mouse, optical mouse, carpal tunnel syndrome, repetitive stress disorder, RSI
Erről a cuccról mit gondoltok?
Tényleg sokkal kényelmesebb, ha az ember az élére állítva tartja a kézfejét.
Evoluent VerticalMouse, Vertical Mouse, ergonomic mouse, ergonomic computer mouse, computer mouse, optical mouse, carpal tunnel syndrome, repetitive stress disorder, RSI
itthon lehet ilyet venni?