Pont a héten vettem egy új egeret. Gondoltam, ezúttal kipróbálok egy drágább fajtát, hogy megtudjam, miben tud többet a többi 1000ft-os egérnél. Hát "csak" annyival, hogy sokkal kényelmesebb (ha az ember ergonómikus egeret választ), nagyon pontos, és eddig minden felületen kitűnően működött.
Ezt vettem.
Ja, pókerhez csak és kizárólag vezetékes egeret!
itt valami számítógépes játék múltat szimatolok :D
Lebuktam. :)
Régen sokat CS-ztem, mára viszont már csak Xboxon játszok.
Lebuktam. :)
Régen sokat CS-ztem, mára viszont már csak Xboxon játszok.
1500ft-s sima vezetékes optikai egér + egyszínű sima, nem nagyon fénylő asztalfelület azt' jóvan :)
Vegyél egyszer egyet, aztán megtudod, hogy milyen rossz, mikor nem bírod lecallolni a nuttal az enemy allinjét, mert kifogyott az elem. :D Nem túl jó érzés...
Nekem genius netscroll superior van,semmi gondom vele.
Asszem nem kerítek ennél nagyobb feneket neki, ez a Logitech RX1000-es jó választásnak tűnik. Azt jól sejtem, hogy a lézeres megoldás kicsit hasonló az optikaihoz, csak más elven működik és pontosabb?
A Technika kombónál elfelejtettem említeni, hogy a billentyűzet gyakran egyszerűen abbahagyta a működést. Az ok: az elem zárófedele olyan passzentos volt, hogy néha minden további nélkül egyszerűen kiesett, az elemek kicsúsztak, feltárva a Made in China feliratot. Mindenkinek megtiltom, hogy ilyet vegyen!
Az egéralátétem zselés csuklótámaszos, nagyon jó inhüvelygyulladás ellen.
Asszem nem kerítek ennél nagyobb feneket neki, ez a Logitech RX1000-es jó választásnak tűnik. Azt jól sejtem, hogy a lézeres megoldás kicsit hasonló az optikaihoz, csak más elven működik és pontosabb?
A Technika kombónál elfelejtettem említeni, hogy a billentyűzet gyakran egyszerűen abbahagyta a működést. Az ok: az elem zárófedele olyan passzentos volt, hogy néha minden további nélkül egyszerűen kiesett, az elemek kicsúsztak, feltárva a Made in China feliratot. Mindenkinek megtiltom, hogy ilyet vegyen!
Az egéralátétem zselés csuklótámaszos, nagyon jó inhüvelygyulladás ellen.
Ja, pókerhez csak és kizárólag vezetékes egeret!