Épp én is egy normális egeret szeretnék venni. Láttam ajánlották sokan az mx518-at. Nekem is az volt az első gondolatom. Egy haverom viszont ezt preferálja:
http://www.razerzone.com/p-69-razer-deathadder-gaming-mouse.aspx
Nem igazán tudok dönteni. Árban nincs nagy különbség. Ha olyan 70% póker/böngészés-30% játék arányban használnám, szerintetek melyik a jobb választás?
Kép alapján az MX518 kényelmesebb. A te esetedben szvsz az a jobb választás.
De ha van lehetőséged próbáld ki mind a 2-t.
Garancia
Egy kis lifetilt:
Írtam a blogomban anno, hogy hibás volt az egér, így cserélni kellett. Szó nélkül kicserélték... Erre:
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl
A csomagolás alapból így nézett ki. Az aljáról hiányzott a védőfólia és tiszta karc a talp, amin fut. (Talán az egyik bemélyedés látszik is a képeken) Maga az egér tiszta mocsok. A cég ahonnan rendeltem, az egyik nagyobb magyar netes számtech áruház, amitől idén erre a címre olyan 1 millió környékén rendeltünk.
szerintem írj a cég e-mailjére mellékelve ezeket a képeket.
szerintem írj a cég e-mailjére mellékelve ezeket a képeket.
Már leleveleztük. Elvileg kifizetik az árát ha visszaküldöm. Ettől függetlenül kurva nagy pofátlanság szerintem.
nem biztos h ők tehetnek róla. nyilván kapnak több száz ilyen egeret a gyártótól vagy a nagykertől és nyilván nem néznek bele előtte. ez most egy rossz minőségű volt, szerintem nem ők a hibások jelen esetben. persze sűrű bocsánatkérések közepette adnék neked karácsonyi ajándékot a helyükben :)
ez kemény... ilyet se láttam még
maradok a logitechnél :p
ez kemény... ilyet se láttam még
maradok a logitechnél :p
Hadd dicsekedjek el karácsonyi ajándékommal, egy új háziállat:
MX Revolution (bővebben: http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/130&cl=HU,HU)
5 perce van a kezemben, de nagyon szeretem! :)