Használ valaki XBOX360 controllert, vagy egyéb más gamepadot extrém multitablingre?Kettőpluszkettőn láttam és nem is tűnik hülyeségnek.
Használ valaki XBOX360 controllert, vagy egyéb más gamepadot extrém multitablingre?Kettőpluszkettőn láttam és nem is tűnik hülyeségnek.
hmm én megvárom a poker controller dolgot hátha hallunk még róla valamit aztán lehet kipróbálom , érdekes lehet
Megnéztem ezt a poker controllert.Nem igazán látom át, hogy mivel nyújt többet mint egy sima gamepad.
mx revolution egérnél mennyire normális az hogy rárakom a töltőre akkor néha a piros elem formájú led világít, néha meg a zöldek szép sorban?
ill. 1 töltéssel kb. mennyit kéne bírnia?
mx revolution egérnél mennyire normális az hogy rárakom a töltőre akkor néha a piros elem formájú led világít, néha meg a zöldek szép sorban?
ill. 1 töltéssel kb. mennyit kéne bírnia?
???
kettő között filózom
szerintetek melyiket?
Razer Lachesisâ„¢ Gaming Mouse | 4000dpi Razer Precision 3G Laserâ„¢ sensor | 32KB Razer Synapseâ„¢ onboard memory | Nine independently programmable Hyperesponseâ„¢ buttons | Buy Online
http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/130&cl=HU,HU
ez még nincs európában (de jónak tűnik)
Razer Orochiâ„¢ Bluetooth Laser Gaming Mouse | Buy Online
Nekem a Logitech MX van, nagyon-nagyon jó!!!! de azért azt mondom, hogy még egyszer ennyi pénzt nem adnék egy egérért, akármilyen jó is az!!!