biztosítás áramszünetre, internetkapcsolat szakadásra
az előbb elment a netem 20 percre, közben azon agyaltam, hogy szerencsére éppen nem grindoltam, és mondjuk éppen nem egy jó kis juicy potot buktam volna el a netszakadás miatt? vagy áramszünet miatt... mert akinél mondjuk nagy összeg a téma, vagy final table-n van annak nem mindegy hogy amíg visszajön a net/áram(hacsak nincs mobilnetje laptoppal) addig nem-e esik ki mincash-sel főleg ha több ezer dollárról van szó ugye? mert abból bőven megérné inkább fizetni a biztosítást, mint mondjuk nyerni 10k-t 70k helyett mert nem tud netezni laza 2 órán át, és a vakok megeszik a stackjét? :P vélemény?
szünetmentes táp , mobilnet.
Nekem van backup netem az ilyenek miatt, amit bármikor be tudok üzemelni. Az áramszünet az sajnos cinkesebb, mert a (számomra) megfizethető szünetmentes táp az ha jól tudom csak egy nagyon rövid ideig pótolja az áramot. Nálam a lakásban van még egy állandóan fullra tölött laptop az asztali PC mellett, amivel még gond nélkül tudom folytatni a grindet és bírja is az akkuja pár órát, szerencsére városban manapság már ritka a nagyon hosszú áramszünet. Ha nagyon pörgök mikor ilyen van, akkor kb.3 perc alatt összedugom a mobilnetet, indítom a másik gépet, stb. Szerintem aki ezt komolyan csinálja azoknál alap dolgok ezek.
én eleve laptopon nyomom, mert úgyse lenne időm másik gépet beüzemelni, és mobilnetből vannak feltöltőkártyásak, párezer forint, és egy évre meg van oldva a tartalék netkérdés. Ha csak pókerezni kell, akkor érdemes MB-onként fizetőset választani, mert a kliensek nem esznek meg sok adatot - a legtöbb klienssel elvagy egy sessionben néhánszor 10MB-ból. (Feltéve, ha tuti nem megy más mellette, ha bekapcsolva hagyod a torrentet, a skype-ot, stb, az marha sokba kerülhet)
Laptop + tartalék mobilnet.
Ha android telód van, akkor valszeg ráköthető a gépre, és arról tudod futtatni a netet.(pl. 1K huf 1GB a T-Mobilnál)
köszi a válaszokat!
update: vettem laptopot (volt egy csak behalt, de most megint van) az asztali gépet félreraktam, és van rendes net, open wifi az 'uccába :P és mobilnet készenlétben :P problem?
Ha android telód van, akkor valszeg ráköthető a gépre, és arról tudod futtatni a netet.(pl. 1K huf 1GB a T-Mobilnál)
iOS eseten kotni sem kell (gyors, kenyelmes) es WinowsPhone is tudja mar