Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > BOSS HH? Nincs is ilyen mappám... :)

Kubesz0607
2009. márc. 18. 1:40

BOSS HH? Nincs is ilyen mappám... :)

Hali!

Megkérdezgettem emberkéket, a boss egy, a dokumentumokban található Local Settings rejtett mappába menti a HH-kat. Ezzel csak az a baj, hogy nincs ilyen mappám. Mindent, megpróbáltam, kerestem, mappabeállitás, semmi... Mi van ilyenkor???

plusevHUN
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2009. márc. 18. 1:44

Hali!

Megkérdezgettem emberkéket, a boss egy, a dokumentumokban található Local Settings rejtett mappába menti a HH-kat. Ezzel csak az a baj, hogy nincs ilyen mappám. Mindent, megpróbáltam, kerestem, mappabeállitás, semmi... Mi van ilyenkor???

C:\Documents and Settings\'Userneved'\Local Settings\Application Data\Boss Media\'Bossos terem neve'\history\'PIN számod'

Fontos, hogy mutassa a rejtett mappákat, mint amilyen az application data is.

Kubesz0607
Válasz plusevHUN kommentjére
2009. márc. 18. 2:05

Köszi szépen! Mások is ezt mondták, gondoltam még egyszer megprónálom. A mappa beállitásánál bejelöltem hogy mindent mutassaon (rejtetteket is) csak vmiért elfelejti ezt a beállitást. De végül sikerült!

Thx.

bexi34
Válasz Kubesz0607 kommentjére
2011. ápr. 17. 21:18

Betclick-en játszott már valaki?Boss hálózathoz tartozik persze. :) Ami érdekelne az az,hogy a HM-et hogy tudom futtatni?Beállítottam,hogy a total commander mutassa a rejtett mappákat is,de nem jelenik meg a HUD vagy nem is lehet HUD-ot használni?

Deni
Válasz bexi34 kommentjére
2011. ápr. 18. 3:22

Betclick-en játszott már valaki?Boss hálózathoz tartozik persze. :) Ami érdekelne az az,hogy a HM-et hogy tudom futtatni?Beállítottam,hogy a total commander mutassa a rejtett mappákat is,de nem jelenik meg a HUD vagy nem is lehet HUD-ot használni?

FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Boss Media Setup

FAQ - Hold'em Manager Poker Tracking Software :: Boss Media General Information

bexi34
Válasz Deni kommentjére
2011. ápr. 18. 9:15
Élő ügyfélszolgálat