Beirom ide is hátha valaki tudja a megoldást.
Tegnap este óta nem nyitja meg az asztalokat(d.u-án még ment),poker exe leáll üzenetet kapok.
Hallottam,hogy volt másnál is ilyen probléma,nekem csak most jött elö.
Tudja esetleg valaki mi a megoldás?
Elöre is köszi
2p2 boss fórumban van a megoldás, valami fájlt kell kitörölni valamelyik mappából, már nem emlékszek...
2p2 boss fórumban van a megoldás, valami fájlt kell kitörölni valamelyik mappából, már nem emlékszek...
" We would like to inform you that we have investigated your query and we want you to search this in your computer C:\Users\Your Windows User\AppData\Local\Boss Media. From here, please open the Pokerheaven folder and delete the playerscolors.txt file. "
Tehát elvileg ezt kell törölni:
C:\Users\Your Windows User\AppData\Local\Boss Media\Pokerheaven\playerscolors.txt
" We would like to inform you that we have investigated your query and we want you to search this in your computer C:\Users\Your Windows User\AppData\Local\Boss Media. From here, please open the Pokerheaven folder and delete the playerscolors.txt file. "
Tehát elvileg ezt kell törölni:
C:\Users\Your Windows User\AppData\Local\Boss Media\Pokerheaven\playerscolors.txt
Köszi szépen,de nem találom ezt a fájlt sehol:(
Esetleg nem tudnál ránézni Skypon vagy Mikogon?
Többet nem tudok segíteni, csak azért kerestem rá, mert írtad, hogy nem tudsz angolul, még sosem játszottam a bosson.
A könyvtárat legalább látod?
Próbálj esetleg a boss media könyvtáron belül indítani egy keresést a fájlra.
szerk.:
Más itt találta meg: C:\Users\username\AppData\Local\Boss Media\Opoker
És valóban, láthatóvá kell tenni a rejett fájlokat.
Igazából én is Opoker,ha nem sikerül keresek valakit,köszi.