kérdés
Hello.
Camtasia-val ma szerettem volna csinálni egy vidit
a FTP termében. De valamiért az egér kurzor annyira
vibrált, hogy le kellett lőnöm a felvételt.
Partypokeren korábban nem volt gond vele.
Valaki tudna segíteni, miben bénáztam? :)
thx
ha felvettem egy videót, de béna volt és a camtasia csak az első kockára rakta rá a hudot, utána eltűnt, és szeretném utólag berakni a teljes videóra azt a hudot amit a HM-ben meg tudok jeleníteni azt hogy lehet?
kivágtam képként, de sehogyan sem tudom berakni hogy ott is maradjon.
a nyílt lapos videókban nyílván valami ilyesmit használnak, de nem találom sehol
up plz
nem adom fel
VirtualDub-ban lehet ilyeneket csinálni, de nem tudnám megmondani, hogy pontosan hogy.
Hello!
Én sem értek a videószerkesztéshez, de így elvileg rá tudod tenni a képet a videóra:
How to - add a watermark/logo to Camtasia Studio 6/7
Azt meg tudja vki mondani, hogy hol kell azt beállítani, hogy felvétel közben ne csak az én hangomat vegye hanem azokét is, akikkel skypeon keresztül beszélek játék közben?
Azt meg tudja vki mondani, hogy hol kell azt beállítani, hogy felvétel közben ne csak az én hangomat vegye hanem azokét is, akikkel skypeon keresztül beszélek játék közben?
Camtasia mekkora filet tud kezelni ? Most volt 1 2és fél órás oktatás amit felvettem és amikor mentette el 99%nál erroral elszált.A file sehol az ideg szétbax.ezt komolyan nem hiszem el
Camtasia mekkora filet tud kezelni ? Most volt 1 2és fél órás oktatás amit felvettem és amikor mentette el 99%nál erroral elszált.A file sehol az ideg szétbax.ezt komolyan nem hiszem el