Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > E-mail fiókok "kezelése"

wavesurfer
2009. júl. 1. 15:34

E-mail fiókok "kezelése"

Azt hiszem ez "hasznos" téma lehet, így bátorkodtam topikot nyitni neki.

Mennyire biztonságos ez az alkalmazás? Mozilla Thunderbird in English | Mozilla Europe

Rengeteg e-mail fiókom van, jó lenne ezeket egy helyen kezelni. Reggelente fél óra mire belépkedek a fiókjaimba és elolvasom a fontosabb maileket. Ezzel biztosan nem csak én vagyok így...

Aki esetleg használja, írhatna véleményt. Vagy ha valaki tud jobb programot, amibe fel tudom venni a fiókjaim, linkeljen bátran.

naná hogy
Válasz wavesurfer kommentjére
2009. júl. 1. 15:45

Azt hiszem ez "hasznos" téma lehet, így bátorkodtam topikot nyitni neki.

Mennyire biztonságos ez az alkalmazás? Mozilla Thunderbird in English | Mozilla Europe

Rengeteg e-mail fiókom van, jó lenne ezeket egy helyen kezelni. Reggelente fél óra mire belépkedek a fiókjaimba és elolvasom a fontosabb maileket. Ezzel biztosan nem csak én vagyok így...

Aki esetleg használja, írhatna véleményt. Vagy ha valaki tud jobb programot, amibe fel tudom venni a fiókjaim, linkeljen bátran.

Nekem nagyon bevált a program(már 1 éve használom), hogy mennyire biztonságos maga a program, azt nem tudom, de mivel nem microsoft-os(Outlook) ezért biztos hogy biztonságosabb :D Mivel nincs saját smtp szervere, ezért a beállított e-mail címekről tölti le/fel a program az e-mail-eket, magyarán ha feltörik a gmail-es vagy bármilyen e-mail-ed ezután is ugyanúgy fel fogják. Egyedül a beállított fiókokat nem tudom elmenteni(export) egy rendszer telepítés végett, bár nem is igen néztem utána hogyan lehetne. Egy próbát mindenképp megér. Üdv

wavesurfer
Válasz naná hogy kommentjére
2009. júl. 1. 16:01

Látom te gyakorlott vagy ebben. Mikor beállitottam a fiókjaimat, a tálca jobboldalán feldobott kis buborékokat hogy van új üzenetem. Gondolom ha bezárom a programot, ezt nem teszi meg (vagy igen? :D), viszont elindítva meg foglalja a helyet a tálcán, ami gondot jelent pl. ha játszom.
Látom ehhez is vannak addonok mint FF-hoz. Nincs olyan ami taskbarra teszi le a programot? (beállitásokba nem találok ilyet)

pulsepumpa
2009. júl. 1. 16:10

re

Látom te gyakorlott vagy ebben. Mikor beállitottam a fiókjaimat, a tálca jobboldalán feldobott kis buborékokat hogy van új üzenetem. Gondolom ha bezárom a programot, ezt nem teszi meg (vagy igen? :D), viszont elindítva meg foglalja a helyet a tálcán, ami gondot jelent pl. ha játszom.
Látom ehhez is vannak addonok mint FF-hoz. Nincs olyan ami taskbarra teszi le a programot? (beállitásokba nem találok ilyet)

Sztem ő jó lesz neked :

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110

wavesurfer
Válasz pulsepumpa kommentjére
2009. júl. 1. 16:18

Sztem ő jó lesz neked :

https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbird/addon/2110

Oh, köszönöm. Kerestem hozzá faxa skint is. Ez így már full extrás. :)

dartamup
2009. aug. 6. 13:13

Nem rossz progi....

Élő ügyfélszolgálat