Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > Feltörték az emailem és az FTP accountomat!!!!!!!!!HELP!!!!!!

sakkos00
Válasz cincinatus kommentjére
2010. nov. 7. 20:46

MB, Neteller számlád nincs?

Ha van azt is tiltsd le és jó alaposan nézd át a gépedet!

Lehet, hogy a számítógépeden van valami.

MB-t hogy kell letíltani?igen nagy balfasz volt mert azt nem törte fel.

sakkos00
Válasz 1blackknight kommentjére
2010. nov. 7. 20:48

A freemailedet nem fogják visszaadni.Nekünk volt hasonló gond,nem feltörték a címet,csak elfelejtettük a jelszót,és nem tudták visszaállítani a fiókot.

Én hajlandó lennék elkűldeni nekik minden papíromat csak állítsák vissza ,a PS-en FTP-n meg néhány fontosabb teremben állítsak be egy új emailt aztán letöröltetem magam.Szted akkor se állítanák vissza?

cincinatus
Válasz sakkos00 kommentjére
2010. nov. 7. 20:57

Az MB-nek van telefonos ügyfélszolgálata, de csak reggel 9-től.

Viszont ha be tudsz lépni a számládra, akkor az email support menüpontban lehet nekik írni.

sakkos00
2010. nov. 7. 20:57

próbáltam felvenni a kapcsolatot azzal az oldallal ahova bevan kötve az FTP számlám de azt is észrevette és azóta ott is megváltoztatta a jelszamat és csak belülről lehet őket elérni.ide kiírhatnám mi az affiliatem neve? nem reklám céljából csak nagyon nagy a baj

sakkos00
2010. nov. 7. 21:06

írtam az ftp-nek és ezt kaptam

Hello,

Thank you for contacting Full Tilt Poker Support.

For your security, we will only release your account information to the email address registered to your Full Tilt Poker account sakkos00.

Please contact us from the email address registered to your account sakkos00, and we'll be happy to assist you from there.

Thanks in advance for your cooperation, and we look forward to helping you.

Regards,

Patrick
Security
Full Tilt Poker

Krono
2010. nov. 7. 21:17

Azt nem írtad meg nekik, hogy az emailed is feltörték, és nem tudsz belépni oda sem?

sakkos00
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 7. 21:29

I am XY ,sakkos00 my brother is wrote letter and i now make new email address.

Today I wanted to login my email address(xy@freemail.hu), but i could not. I have tried it several times and my security question was wrong too, but I am sure I know it.
I knew there is a problem, so I wanted to login to my full tilt poker account. My password did not work there either. Then I tried PokerStars, that was the same. I was sure my accounts were hacked. Please help me as soon as possible, I can send...every requested documents. Please close my account till the problem is solved.

ezt kűldtem nekik

apro
Válasz Krono kommentjére
2010. nov. 7. 21:29

Amint tudod, nézd át a gépedet is vírusirtóval.

Addig ne nagyon lépj be MB-re se, és az MB-hez tartozó mail címre se.

Alessio
Válasz apro kommentjére
2010. nov. 7. 21:33

Ez jó, egyre gyakoribbak ezek az események.
Pontosan a múltkor írtam erről.
Remélem megoldódik a helyzet, és nem vesztesz pénzt. :(

sakkos00
Válasz apro kommentjére
2010. nov. 7. 21:48

Amint tudod, nézd át a gépedet is vírusirtóval.

Addig ne nagyon lépj be MB-re se, és az MB-hez tartozó mail címre se.

ez a baj mindenem ezen az email címen fut

Élő ügyfélszolgálat