Ehhez van egy jó sztorim :) Mikor anno megvettem a mostani tv-et, ami 37"-os lcd, sógorom feljött megnézni, leül a kanapéra ami olyan 3-3,5m-re van a tv-től és mondja, hogy neki ez túl közel van, mert nem látja be az egész kijelzőt :D
Plazam topicba láttam, hogy az ekkora méretűt, ha jól rémlik olyan 2méterre javasolják :)
Sziasztok !
Valami TV-t szeretnék venni, föként a pókerhez, meg film nézésre használnám.Szeretek sok asztalon játszani 15-20 is ha ugy adódik.Mit ajánlotok ?:)
Előre is köszi a tippeket !
Délután volt egy HD műsor a TV-ben, fainul nézett ki. Ez a minőség javítható még kábellel?
Az mitől lehet, hogy DVD filmek szellemképesek? Lehet nem bírja feldolgozni a régi a lejátszó?
Délután volt egy HD műsor a TV-ben, fainul nézett ki. Ez a minőség javítható még kábellel?
Az mitől lehet, hogy DVD filmek szellemképesek? Lehet nem bírja feldolgozni a régi a lejátszó?
Lehet.
Sziasztok !
Valami TV-t szeretnék venni, föként a pókerhez, meg film nézésre használnám.Szeretek sok asztalon játszani 15-20 is ha ugy adódik.Mit ajánlotok ?:)
Előre is köszi a tippeket !
Legyen minél nagyobb! Egyébként a felbontáson múlik, hogy hány asztal fér el! Én játszottam tv-n és nyugodtan mondhatom neked, hogy nem arra találták ki. Ha sok asztalozni akarsz vegyél két monitort inkább mint egy nagy tv-t, mert ha olyan távolságból nézed ami már nem zavarja a szemed nem látod a stack méreteket illetve semmilyen számot sem!
Sziasztok!
Ősök úgy döntöttek lecserélik a régi Tv-nket(ideje volt már :D )! Körelbelül 60k -t szánnak rá(lehet kis föle, sőt 80 is belefér max kipótolom). Szóval a kérdésem h milyen TV-t ajánlotok ebben az árkategóriában? 24 inches a minimum(lehet eyáltalán kissebbet kapni? :D), és én személy szerint a LED re szavazok:)
Azt hiszem meg van a választott!:) Samsung XL2370HD monitor vásárlás, árak mivel 7 napból 3at itthon vagyok és nincs pénzem beruházni még egy monitorra ezért olyat választottam ami úgy ahogy pókerezésre is alkalmas:) vélemény?