torzon
Válasz SajtiEgon kommentjére
2015. jún. 1. 21:38

Szokott nekem is amúgy és vasárnap gyakrabban, szereti pl. ha épp nuts van a kezemben :D

Hát ja, aztán mikor visszatérek nagy nehezen,nem merem a prémium handeket megjátszani ahogy kéne,mert a connection van 15%on inkább bepusholom,hogy legalább a vakokat elnyerjem...(jó esetben)

torzon
Válasz torzon kommentjére
2015. jún. 1. 21:39

De gondolom nektek csak a stars esik ki...mert nekem ilyenkor böngésző sem megy.

Zafir997
2015. jún. 1. 23:06

Router vagy a modem esetleg nem melegszik túl?

benyo87h
2015. jún. 2. 0:26

Üdv!

Utóbbi időben sok fura dolog történik a netemmel.
4. hete vasárnaponként gond van vele,ami nagyon gáz mivel MTTzek.Van mobil netem is tartalékban,de fura mód,amikor kiesik a kábeles netem a mobil nettel sem tudok csatlakozni.Eddig azt hittem véletlen,de ez sorozatban minimum a 4. alkalom.
Amikor visszajön a kábeles net,működik a mobilos is.
Másik furcsaság:net UPC modemen keresztül jön,amire csatlakoztattam saját routert pár hónapja,hogy meg tudjam osztani.Valamelyik korábbi szakadás után,miután visszajött a net lekötöttem a routert,hátha azzal van a gáz.Így kipróbálva,csak modemmel nem is megy a netem,egyik böngésző se,torrent se,meg semmi amit próbáltam,kivéve...és most jön a poén a pokerstarst!
Nem vagyok PC guru ezért írtam ide, hátha tudtok mondani valamit.Valami vírus lenne?Reinstall,vagy modem csere lenne a megoldás?
win7em van,avirát használok +iobit-tel pucolom a gépet.

Az első "furcsaság" nálam is megy egy ideje. Gépeddel lesz a gond, pontosabban alaplap,vagy hálókártya. Nálam az első gépem alaplapját a hangcuccom nyírta ki, szaki mondta,nem értem hogyan. Nem hittem neki,garis volt a gép,le volt tojva. Pár hónap elteltével ismét jelentkezik, vezetékes és mobilnet, ha egyik megszakad a mobil már nem is csatlakozik. Szaki elmondása szerint ismét lassan kinyírom a gépem ezzel a nyamvadt hangcuccal, úgy hogy no music :D Vagy a másik opció, mint öcsém, sokat rángatta ki a pc-ből a hálózati kábelt és elpattant ott vmi.

Sambenez
2015. jún. 2. 8:13

Ha ez csak vasárnap fordul elő akkor biztosan nem a gépeddel van a gond. Ha csak a gép nem tudja a napokat és direkt szívat. Az hogy a szolgáltató nem lát hibát semmit nem jelent. Nekem volt már olyan gondom, hogy random megszakadt a net de csak 1-2mp-re viszont azt elég sűrűn. Az én szolgáltatóm sem látott semmi hibát a saját rendszerében, folyamatosan lerázott azzal biztos az én gépem rossz.
Aztán nagy nehezen bebizonyítottam nem nálam van a gond, és érdekes módon megtalálták a saját hardver eszközeik között azt a kártyát ami okozta.

De ez a csak vasárnap este elég érdekessé teszi a dolgot, hiszen egy hardver nem tudja milyen nap van.

torzon
Válasz Sambenez kommentjére
2015. jún. 2. 11:35

De ez a csak vasárnap este elég érdekessé teszi a dolgot, hiszen egy hardver nem tudja milyen nap van.

+ az még érdekesebbé,hogy mobilnet sem megy olyankor...
Volt laptopon is tesztelve a UPC kieséskor és ott sem ment,most hétvégére egyből rakom laptopra a mobilnetet,ha szakadás lenne(mert így még nem próbáltam).
Ha 2eszközről 2 nettel sem fog menni,akkor így, mondhatni életem down-jában,valószínű repül a balkonról a gép :D

Köszönöm mindenkinek a válaszokat!Átnézetem a gépet,aztán lehet modemet is cseréltetek.Ha valami olyan probléma lesz ami érinthet másokat is pl. valami vírus,akkor természetesen jelzem majd...

Élő ügyfélszolgálat