annafan
2008. ápr. 2. 13:54

Furcsa...

Sziasztok! Nekem az Absolute pókerrel lenne nagy problémám. Letöltöttem, szépen játszogattam vele, amikor kellett, frissített, de egyik nap megadta magát.
Ugye ez olyan, hogy ha nem megyek a frissítésre, akkor autmatikusan kilép, így mindig kellett. De egyik ilyennél lefagyott, és ezt megcsinálja minden egyes indításnál, így nem lehet játszani. Számtalanszor letöröltem, újratettem már, de mindig előjön ugyanez.
Aki tud, légyszi segítsen, mert eléggé felidegesít, hogy miért csinálja. :@

Köszi! :)

CrisRoniii7
Válasz annafan kommentjére
2008. ápr. 2. 15:30

Sziasztok! Nekem az Absolute pókerrel lenne nagy problémám. Letöltöttem, szépen játszogattam vele, amikor kellett, frissített, de egyik nap megadta magát.
Ugye ez olyan, hogy ha nem megyek a frissítésre, akkor autmatikusan kilép, így mindig kellett. De egyik ilyennél lefagyott, és ezt megcsinálja minden egyes indításnál, így nem lehet játszani. Számtalanszor letöröltem, újratettem már, de mindig előjön ugyanez.
Aki tud, légyszi segítsen, mert eléggé felidegesít, hogy miért csinálja. :@

Köszi! :)

Szia!
nálam is ugyanez a szitu,én azt csinálom,h letörlöm majd leszedem újra az oldalól,és így nem kell frisítei,ennyi :)

Tweeny
Válasz annafan kommentjére
2008. ápr. 2. 17:05

Így van, le kell törölni, download újra, és jó lesz.
Én egyébként pont tegnap menekültem el az oldalról... Nem vagyok egy idegeskedős-tiltelős típus, de amikor egy runner-runner pókert húztak be (igen, ilyen is van, már tudom), amivel egy egész beülőt sikerült buknom, akkor gyorsan kimenekítettem a pénzemet. Inkább Te is fogd menekülőre, a szoftverrel mindig gondok vannak, az rng is sokat huncutkodik... Na persze én nem hiszek a csaláselméletben.

annafan
Válasz Tweeny kommentjére
2008. ápr. 3. 19:01

Így van, le kell törölni, download újra, és jó lesz.
Én egyébként pont tegnap menekültem el az oldalról... Nem vagyok egy idegeskedős-tiltelős típus, de amikor egy runner-runner pókert húztak be (igen, ilyen is van, már tudom), amivel egy egész beülőt sikerült buknom, akkor gyorsan kimenekítettem a pénzemet. Inkább Te is fogd menekülőre, a szoftverrel mindig gondok vannak, az rng is sokat huncutkodik... Na persze én nem hiszek a csaláselméletben.

El is menekültem. Volt még egy kis pénzem ott, gondoltam bemegyek magasabb tétre, még duplázok egyet vagy bukta. :) 3 hand után meg is kaptam az A A-t, a preflop all int A K fogadta és mondanom sem kell, már a flopon ott zizzent két király...

naná hogy
Válasz Tweeny kommentjére
2008. ápr. 3. 21:04

Nem vagyok egy idegeskedős-tiltelős típus, de amikor egy runner-runner pókert húztak be (igen, ilyen is van, már tudom), amivel egy egész beülőt sikerült buknom, akkor gyorsan kimenekítettem a pénzemet.

Biztos "POTRIPPER" ellen játszottál :D
Egyébként nekem sem jött be a hálózat, vagyis az RNG :D
Üdv

CrisRoniii7
Válasz naná hogy kommentjére
2008. ápr. 3. 22:13

Nekem tetszik :) nem mindegy h a f@sz melyik végén álsz :)
Amikor 2-szer kapok AA-t 2 percen belül és mindkétszer fullom van,míg az ellen is csak QQ-val,és bestackelem,az azért kellemes :D

Élő ügyfélszolgálat