Póker Fórum Archívum > Számítástechnikai segítség > hand history áttekintése weben keresztül

vadallat
2013. jún. 10. 13:50

hand history áttekintése weben keresztül

tud valaki egy oldalt/megoldást, ahol a saját hand historydat tudod követni, elemezni stb, és nem kellene mondjuk hurcolászni mindenhová magammal a laptopomat amin a hm2 van, hanem mondjuk akármilyen gépről belépve, egy titkosított kapcsolaton keresztül megnézegethetném a grafjaimat a böngészőben, stb. stb..
nem igaz nem lehetne webesíteni a hm2-t? példa: vannak olyan webes játékok hogy simán tudnak annyit mint a telepítős verziójuk

jak1
Válasz vadallat kommentjére
2013. jún. 10. 17:51

Én személy szerint nem tudok ilyen oldalt, viszont azt tudom, hogy nem tudok neked válaszolni a privát üzenetedre, mert letiltottad. Egyébként pedig a kérdésedre természetesen "igen" a válaszom, szimplán örülök ha tetszett! :)

asdator
2013. jún. 10. 18:11

Otthon lapos fut netre kötve, és távoli asztali kapcsolattal bármikor el tudod érni és tudsz böngészni bárhol az adatbázisodban anélkül, hogy a laptopot magadnál kéne tartanod...

vadallat
2013. jún. 10. 18:20

ja ez jó ötlet, de nem tudom össze lehetne ezt hozni olyan változatban hogy nyitnék egy weboldalt, bejelentkeztetéssel, és oda a weboldalt hordozó serverre tenném fel az adatbázist, és a weboldalon meg lenne egy app, ami kezelné az adatbázist, úgy mintha rajta lenne a gépen, de valójában webesen jelenítené meg az adataimat... sajnos nem vagyok programozó, de ezt jó lenne megcsinálni...

vadallat
Válasz jak1 kommentjére
2013. jún. 10. 18:24

Én személy szerint nem tudok ilyen oldalt, viszont azt tudom, hogy nem tudok neked válaszolni a privát üzenetedre, mert letiltottad. Egyébként pedig a kérdésedre természetesen "igen" a válaszom, szimplán örülök ha tetszett! :)

ú bocs, nem szándékos a tiltás :D kössz szépen, akkor kirakom az aláírásba :cool:

kössz jak1 :D felvettelek cimborának

vadallat
2013. jún. 10. 18:29

ha rdp kapcsolaton belépek a gépemre, honnan fogom tudni hogy mi az ip-je a gépnek? vagy indulás előtt írjam fel? :P

Élő ügyfélszolgálat