Internet külföldön - megoldasok
Sziasztok!
Érdekelne, hogy milyen tapasztalatitok vannak. konkretan pl. horvatorszagba mennék7-8 napra, s azert ha egy mod van rá, kinnt is szeretnek egy kicsit pokerezni.
Mik a legjobb/legolcsobb megoldasok? Az ingyenes spotok után :))
Ha jol tudom, itthonrol 3000 HUF/24 ora -50 MB-ig a vodafone, ez azert borsos picit.
Ha valakinek van ötlete, vagy tapasztalata, netan infoja azt megoszthatna :)
hát sztem a hazai mobilszolgáltatók külföldi áraitól kb. sokkot kapnál :D (mármint, hoyg kiviszed az itthoni mobilnetedet és majd azt használod, ha menne egyáltalán)
nyugaton azért elég sok helyen van free wifi, horvátoknál mondjuk nem hiszem, hogy alap lenne.
7-8 nap alatt, elharmadolod az időt, 2szer beülsz netkávézőba 1-1 órára azt' ennyi :) ne kockuljál :D (mondjuk gondolom tengerpart lesz, ott azér pár lokál arctól nem árt megkérdezni, hogy mi merre hogyan én 2 éve budvában láttam óránként 15 evráér is :D)
találtam valamit :)
T-Mobile Croatia :: Simpa Internet
Portok használata külföldön....
Sziasztok!!!
Olyan gondom van, hogy a halálfaszán a kazakhszatani sivatag kellős közepén dolgozom. Internetem van de csak egy bizonyos 8080 portot használ a hálózatunk. ami azt eredményezi hogy egyetlen egy kliens sem éri el a jaték szervereket.
Így nemtudok jáccani.:eek:
Valaki aki tud vagy tudja hogy milyen port beállításával tudok kapcsolodni azt megköszönném. Melyik portot hasznaljak a kliensek.
Minden oldalt elérek de a szervereket nem.
Üdv.
Sziasztok!!!
Olyan gondom van, hogy a halálfaszán a kazakhszatani sivatag kellős közepén dolgozom. Internetem van de csak egy bizonyos 8080 portot használ a hálózatunk. ami azt eredményezi hogy egyetlen egy kliens sem éri el a jaték szervereket.
Így nemtudok jáccani.:eek:
Valaki aki tud vagy tudja hogy milyen port beállításával tudok kapcsolodni azt megköszönném. Melyik portot hasznaljak a kliensek.
Minden oldalt elérek de a szervereket nem.
Üdv.
pl. az ongame megy weben is
Az a gondom hogy ha webes felületen akarok jáccani akkor meg azt írja ki a böngészöm nem támogatja a futtatást .
Már mindenféle hülyeséget felraktam flash player ....stb. de semmi.
Tegyél fel hozzá a Java-t, mert anélkül nem fog menni!
Minden fel van rakva. Ahol idáig dolgoztam Atyrau a kaszpi tenger felső csücskénél kb 500 000 lakosú város ott nem volt semmi gond az egésszel. Minden müködött. Most átkerültem egy másik helyre ahol viszont nem müködik a stars, microgaming stb.
De most itt már 9:00 van feltettem az Everestet és az meg müxik. Sajna Everesten most nincs bonuszom ha minden szakad legalabb ha nem is bonuszért de tudok majd jáccani.